Çözüldü Açık liseden mezun olmak için kaç kredi gerekli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vxlasy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, açık öğretime yeni geçtim ve hiçbir şey bilmiyorum kredim 184 olarak gözüküyor. Mezun kredisi 170 istiyor ek seçmeli ders almam gerekiyor mu yoksa zorunlu dersleri geçince mezun oluyor muyum ve sınav tarihlerini nasıl öğreneceğim? Şimdiden teşekkürler görseli aşağıya bırakıyorum.

1757498507021.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kredi şartını karşılıyorsun ancak okuman gereken 1 dönem daha var yani yaza doğru mezun olursun. Zorunlu derslerini geçmen yeterli, ek ders seçmene gerek yok. Sınav tarihlerini vs. Instagram'daki sayfaları takip edebilirsin, ben o şekilde öğreniyordum sınav tarihlerini.
Kredi şartını karşılıyorsun ancak okuman gereken 1 dönem daha var yani yaza doğru mezun olursun. Zorunlu derslerini geçmen yeterli, ek ders seçmene gerek yok. Sınav tarihlerini vs. Instagram'daki sayfaları takip edebilirsin, ben o şekilde öğreniyordum sınav tarihlerini.

Çözüm

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı