Açık lisenin dezavantajı var mı?

2 açık lise dönemi derken? 4 sene açık lise okumuyor muyuz?
Hayır. Ben 12. sınıfta geçtim 1 dönemde bitirdim. 1 dönem dediğim de kayıttan sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar olan süre. Ben geçen sene Eylül gibi kayıt yaptırmıştım, Aralık 23 gibi diplomayı aldım bitmiş oldu.
Açık lisede kredi sistemi var fakat nasıl işliyor bilmiyorum.
 
Yanlış hatırlamıyorsam açık liseye geçmek için zorunlu bir sebebiniz olması gerekiyor yeni düzenlemeye göre. Tekrardan bu durum değişti mi bilmiyorum.

Eğer bir şekilde geçebiliyorsanız, kendiniz çalışarak sınavları vermeye çalışırsınız. Yukarıda da dendiği gibi çalışmayan öğrenci, açığa geçse de çalışmaz. Kendinize güveniyorsanız, iradeli olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın.
 
Calismayan ogrenci hiçbir zaman calismaz hocam acik lise sadece bahanesi olur.
Açığa geçme imkanınız varsa geçin. Nasıl işlediğini tam bilmiyorum ama 2 açık lise döneminde bitebiliyor sanırım. Bu sayede 2025 YKS'ye bile girebilirsiniz. Öyle olmasa bile kesinlikle YKS 2026'ya girebilirsiniz.
Hem bu liselerdeki sınav mantığı berbat.
Şöyle okul en azından derslere girmesiyle filan bir takım katkı sağlıyor.
Bazı elemanlar zaten görmeyecek hiç de çalışmayacak 0 bilgi. Bahsettiğim bu.
 
Şöyle okul en azından derslere girmesiyle filan bir takım katkı sağlıyor.
Bazı elemanlar zaten görmeyecek hiç de çalışmayacak 0 bilgi. Bahsettiğim bu.

Hocam ama her sene açık lise sınavlarının sonuçları Telegram gruplarında paylaşılıyor. O olmasa bile sınava giren öğretmen kopya çektirmeye izin veriyor. Çevremde ne kadar keko varsa hepsi açıktan kolayca bitirdi.
 

Geri
Yukarı