Merhaba, 11. sınıf öğrencisiyim. Okuldan herhangi bir beklentim yok ve üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum. Açık liseye geçip bir işte çalışmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Fikirlerinizi almak isterim. Siz olsanız ne yapardınız?
Hocam vallahi bende aynisini düşünüyorum okuldan hiçbir beklentim yok bende geçmeyi düşünüyorum yani bence mantıklı ama çalışıcağın iş nasıl bir iş nasıl bir şey istiyosun.
Hocam vallahi bende aynisini düşünüyorum okuldan hiçbir beklentim yok bende geçmeyi düşünüyorum yani bence mantıklı ama çalışıcağın iş nasıl bir iş nasıl bir şey istiyosun.
Ben 11 sinif ilk donemi geçtim ve çok memnunum 1 yıl arkadaşlarımdan daha erken mezun oldum şuan arkadaşlarım 12. sınıfa gidiyor bende mezun oldum için evde takiliyorum, ama düz açık lise, Mesleki açık lise değil.
Ben 11 sinif ilk donemi geçtim ve çok memnunum 1 yıl arkadaşlarımdan daha erken mezun oldum şu an arkadaşlarım 12. sınıfa gidiyor bende mezun oldum için evde takiliyorum, ama düz açık lise, mesleki açık lise değil.