Açık liseye geçilmeli mi?

19 ve 20'sinde sınav varmış haberim yok bu konu da fark ettim kalacağım dersler şimdiden belli benim :D
138TARİH 6ORTAK
542TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 2 (*)ORTAK
545TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 5 (*)ORTAK
546TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 6 (*)ORTAK
125FELSEFE - 3ORTAK
547TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 7 (*)ORTAK

Reis sen ne yaptın be :D Bence şimdiden çalış ed 2 ve 5'i hallet.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce olmasa kredi toplayamayacağım hocam Askerlik gelmesinde kalsın bu dersler sıkıntı yok. Sınır yok diye biliyorum zaten gittiği yere kadar gitsin :D

Toplam kredin kaç?

İngilizce olmasa kredi toplayamayacağım hocam Askerlik gelmesinde kalsın bu dersler sıkıntı yok. Sınır yok diye biliyorum zaten gittiği yere kadar gitsin :D

Toplam kredin kaç?
Hocam 40-50 arası eğitim hayatım berber durumda malesef.

Ben 12. sınıfa geçtiğimde açık liseye geçip çalışmaya başladım, gayet de memnunum herkese öneririm. Arda'nın yazdığı doğru sürekli para istiyor ve sınavlara gitmek istemiyor insan derste çalışacağım diyorsun ama çalışmıyorsun 3 senedir sadece para ödüyorum sınavlara gitmiyorum keyfime göre giriyorum sınavlara vs.

Sınavlarda başarılı olmayınca ya da kredi düşük kalınca bir sıkıntı olmuyor mu geç mezun olmak dışında?

Fazla okumadım yazdığınızı fakat. Açığa geçiyimde 1.5 seneye bitiririm veya evden çalışırım girerim sınava bitiririm kafasında iseniz normal okuyun. Bende geçtim bende açıktayım halada bitiremedim hatta düzgün sınavlara bile girmedim. Süreklide para istiyor vermediğinizde öğrenciliğinizi bile iptal ediyorlar. Paragöz bir... İmiz var maalesef. Hani gaza gelip de açığa geçmeyi düşünmeyin derim. Dışarıdan yaparım ederimlerle bu değirmen dönmüyor.

Aynı şekil ben her yıl kayıt yenileme sanıyordum ama her dönemmiş meğerse bir de 600TL alıyorlar dönem başı az para değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı