Açık liseye geçiş sınırlanmalı mı?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde, tepkilerinizi almak istiyorum.

Geçişe sınırlama yok muhalif gazete yazarının bir tavsiyesi var sadece.

Çevremde açığa geçen kişiler okumak istemeyen bir an önce liseyi bitirip baba mesleğini devralmak isteyen kişiler. Bana göre açığa geçişin sınırlanması mantıksız olur.
Açık lise en iyisi. Kişi kendi için en iyi programı yapar. Gereksiz ergen tiplerle muhattap olmaz. Ülkedeki %5 dilimlik haricinde örgün lise zaman kaybıdır.

Açık lise en iyisi. Kişi kendi için en iyi programı yapar. Gereksiz ergen tiplerle muhattap olmaz. Ülkedeki %5 dilimlik haricinde örgün lise zaman kaybıdır.

Günde 8 saatlik okul (hapishane) mahkumu olmamak gerçekten üniversite kazandırır.

Zaten, okulda çalışmak istesen teneffüs zamanı bile vaktin olmaz, ergen gibi aptalca rap açan veya 12 olmasına karşılık altın günü gibi okulu dolduran aptallar sayesinde en fazla mezuniyete hak kazanırsın.

Hocam zaten bahsettiğiniz gereksiz tiplerin tecavüzlerine uğramıştım bundan 1-2 yıl önce.

Not: Bahsettiğim tiplerden her konularda defalarca bahsedip duruyorum kusura bakmasın dejavu olanlar zarar büyük etki büyük ne yazık ki.

Hocam zaten bahsettiğiniz gereksiz tiplerin tecavüzlerine uğramıştım bundan 1-2 yıl önce.
Okulun tek faydası sosyalleşme, o da kimisinin kabusu oluyor, diğer şeyleri değerlendirmeye gerek yok zaten.

Günde 8 saat sandalyede oturursan g*t kanseri olursun sadece, 3-4 saatten fazla öğretim gereksiz.

Bu makaleyi hangi aptal yazdıysa söyleyin ona kimsenin ne yaptiği onu ilgilendirmez bu 1 bide sinirlanma falan yazmış sanane bilader çocuğunu gondermezsin olur biter. Doğru ya her okul 3-4K kişi olsa daha rahat oluruz değil mi? açığın bir diğer avantajı okullardaki kişi sayısının azalması bu arkadaş neye atarlanmış anlamadım.

Hocam sizce üniversite diploması önemli mi peki?
Yapmak istediğiniz iş ve işvereninizle alakalı bir durum. Şahsen ben kendi işimi kurmak istediğim için diplomayı alayım almayayım umrumda olmuyor. Benim için gerekli diplomalar dükkan ruhsatı, mesleki yeterlilik belgesi, ticaret odası kayıtları... :D

Yapmak istediğiniz iş ve işvereninizle alakalı bir durum. Şahsen ben kendi işimi kurmak istediğim için diplomayı alayım almayayım umrumda olmuyor. Benim için gerekli diplomalar dükkan ruhsatı, mesleki yeterlilik belgesi, ticaret odası kayıtları... :D
Kamu içerisinde masabaşı işler için en az lise diploması yeterli mi sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı