Çözüldü Açık liseye kayıt olurken sorumlu dersleri verme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maykıll

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
3.095
Makaleler
3
Çözümler
3
Açık liseye kayıt olacağım, dönemim 5 olacak ama 9. sınıftan alttan sınavlarım olduğu için ilk onların sınavlarına girmem lazım. Öyle biliyorum. Örnek verirsek ben bunları seçtim:
  • Matematik 1-2
  • Sağlık 1-2
  • Biyoloji 1-2
  • Coğrafya 1-2
İlk sınav tarihinde yani aralık'ta ben sadece 1 olan derslere mi gireceğim, yoksa 1 ve 2 olanlara mı? Yoksa 2. dönem sınavı Mart'ya da nisan ayında oluyor o zaman mı 2 olan sınavlara gireceğim? Öyle olduğunu varsayarsak aralık sınavında 1 tane dersi geçemedim, Mart ayında olan sınavda o dersi gene vereceğim değil mi?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam yardımcı olursanız iyi olur :) Malum okul hakkında bilginiz çok.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Hocam bakar mısınız konuya?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam
 
Son düzenleme:
Çözüm
Kaldığın dersler otomatik olarak karşına çıkacak. Onları da vermen gerekiyor. Kaldığın dersleri de sınav gününde vereceksin. Yani Aralık ve mart ayında.
Eğer bu derslerden üst üste 3 defa kalırsan muaf oluyorsun ama dersin kredisini alamazsın.
Dersleri yapamıyorum,artık o kadar sıkıldımki açığa geçip liseyi kolay yoldan bitirmek istiyom. Diğer zamanlarımda yazılım öğrenmeye çalışıcam.
 
Dersleri yapamıyorum, artık o kadar sıkıldımki açığa geçip liseyi kolay yoldan bitirmek istiyorum. Diğer zamanlarımda yazılım öğrenmeye çalışacağım.

Hocam kendinde inanırsan başarırsan tabii ki olur sana verilen kitaptan konulara çalışır ister kendin ister YouTube tarafından ve geçen sene çıkan soruları çözersin zaten onlardan soruluyor hayırlısı olsun kardeşim
 
Fikirleriniz için teşekkürler. Birazdaha düşünücem umarım hayırlısı olur
 

Geri
Yukarı