Açık Liseye nasıl geçilebilir?

Hocam benim de durumlar aynı nasıl program yaptınız?

Tarih, din, felsefe gibi derslere hiç çalışmamaya veya aşırı az konulara göz gezdirmeye karar verdim. Biraz zorlayıp TYT'yi aralık ayı içerisinde bitirmeyi planlıyorum her ne kadar zor olacak olsa da. Fen derslerinde kimya için 7 saatlik bir video buldum. Biyoloji için 2 haftalık bir kamp buldum YouTube'da. Fizik için ise 55 günde biten bir kamp buldum fakat ben 4-5 videoyu tek günde bitiriyorum. Geriye en önemli matematik dersi kalıyor. Onun içinde konu anlatımlı bir TYT matematik kitabı aldım, içerisinde geometri yok. Fakat kitapta ki soruları çözemediğimi fark ettim, o yüzden ondan da mutlaka en azından konuları anlayacak kadar evde video izlemeye karar verdim. Ha bir de edebiyat var. Edebiyat'ta kendime güveniyorum aslında ama bol bol soru çözerek kendimi geliştirmem lazım. Yapamadığım birkaç konu var, fiilde çatı gibi. Aralıktan sonra da artık AYT'ye çalışmayı planlıyorum. Onun için henüz bir planım yok.
 
Vallahi güncel şartları bilmiyorum. En yakın meslek lisesine gidip mutlaka öğrenin. Haftada 2 gün ders var 3 gün meslek eğitimi. Geçen sene çok popülerdi şimdisi için fikrim yok.
Anladım hocam
 
Değil. İlk sınıf ve ilk haftalardan bu kadar bıkmışlık normal değil. Eğer okulla veya hocalar ile sıkıntısı varsa nakil aldırabilir.

Hocam bıkkınlık tamamen okula ders saati fazlalığına yani bırakmak istiyorum aileme söylesem ne olur bilmiyorum okulu bırakıp birinin yanında çırak olarak başlasam.
 

Geri
Yukarı