Açık liseye nasıl geçilir?

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.420
Çözümler
5
Merhaba, tarihlerin bitmesine az kaldı. Ben okula gidip 2 adet belge aldım. Biyometrik fotoğraf çektirdim. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Adım adım sıralayabilir misiniz? İnternette nereye baksam farklı şeyler söylüyorlar.
 
Merhabalar,
Bir tane banka hesabı veriyorlar, o banka hesabına ilgili ücreti yatırdıktan sonra 2022-1 kayıt tarihi zamanı içerisinde halk eğitim merkezine giderek kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Hocam para aktarma işlerini tam bilmiyorum. Bunun bir sitesi varmış. Harç yatırmak için oluşturulan, devletin kendi bir sitesiymiş. Açığa geçerken, hocam söylemişti. Bu siteyi biliyor musunuz ? Yanlış IBAN'a para göndermek istemiyorum. Bir de parayı attıktan sonra Halk Eğitim'e Biyometrik Fotoğraf, Kimlik ve okulun verdiği belgeleri götürmem yeterli midir ?
 
Halk eğitim merkezini arayarak banka bilgisini sorabilirsiniz. Parayı yatırdıktan sonra dekont almayı da unutmayın, dekontu da götürün. Ne olur ne olmaz. Sanırım parayı yatırdığınıza dair dekont da istiyorlardı. Emin değilim de gene de götürün.
 

Geri
Yukarı