Rehber Açık liseye nasıl geçilir?

Yani kayıt olmuyor.

Hocam tekrar kontrol ettim emin olmak amacıyla. 5 Şubat tarihine kadar ertelemişler yani gidip kayıt yaptırabilirsiniz

-Örgün ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 eğitim öğretim yılında e-Okul sisteminde aktif kaydı olan öğrenciler 29 Ocak 2025 tarihinden 5 Şubat 2025 tarihi mesai bitimine kadar,
I) Sınıf tekrarına kalanlardan, bu Yönetmeliğin 59 uncu maddesinin birinci fıkrasının (a)bendi hükümlerine göre öğrenim hakkı devam eden,


Bu maddelere göre geçiş yapabilirsiniz.


 

Nereden kayıt olacağım hocam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gecen sene kaldim 1 donem de 77 ozursuz devamsizlik var MEB'i aradigimda ilce milli egitime giderek tadikname biyometrik fotoğraf vs velinle imza okula git sonra halk egitim merjezinde kaydini yaptir ve bu olaylar en son 5 subat mesai bitimine kadar gecerli yani ben ne yapabilirim bana da yardimci olursaniz cok sevinirim teşekkürler lutfen en kisa sürede cevaplar mısınız cok az bir zamanim kaldi. Bir de gecersem yani ne kadar sure devam edeceğim bir de yani 2. donem mezun olup YKS'ye girebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam selamlar benim çözger raporum var fakat milli ilçe eğitim müdürlüğü raporu onaylatmak için RAM raporu da gerekli dedi. Fakat bana RAM raporu vermezler çünkü fiziksel bir rahatsızlığım yok. Ne yapabilirim bilginiz var mı? RAM raporsuz olmuyor mu?
 

Hocam bu rapor konusuna hakim değilim fakat sizden istenilen rapor için fiziksel rahatsızlık istiyorlarsa maalesef o raporu alamazsınız.
 
Hayırlı olsun. Bende yarın halk eğitime gideceğim ama okuduğumuz liseden bir belge vb. almamız gerekiyor mu?

Ben sadece kimlik ve biyometrik fotoğraf götürdüm adam kimliğin fotokopisini istedi bir de arkalı önlü kırtasiyeden yapabiliyorsun onu da. Bir de para yatırman gerekiyor MEB'in sitesinden veya bankadan tam bilmiyorum ben MEB'in sitesinden yatırmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…