Rehber Açık liseye nasıl geçilir?

Ben sadece kimlik ve biyometrik fotoğraf götürdüm adam kimliğin fotokopisini istedi bir de arkalı önlü kırtasiyeden yapabiliyorsun onu da. Bir de para yatırman gerekiyor MEB'in sitesinden veya bankadan tam bilmiyorum ben MEB'in sitesinden yatırmıştım.

Ne üzerinden geçtin dostum?

Hocam bu rapor konusuna hakim değilim fakat sizden istenilen rapor için fiziksel rahatsızlık istiyorlarsa maalesef o raporu alamazsınız.

Başka bir yol var mı bildiğiniz geçmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne üzerinden geçtin dostum?

Başka bir yol var mı bildiğiniz geçmek için.

9. sınıfken 1. dönem devamsızlık hakkını doldurmak veya sınıf tekrarına kalmak harici garanti bir yol yok hocam. Kaçıncı sınıfsınız?

Ben sadece kimlik ve biyometrik fotoğraf götürdüm adam kimliğin fotokopisini istedi bir de arkalı önlü kırtasiyeden yapabiliyorsun onu da. Bir de para yatırman gerekiyor MEB'in sitesinden veya bankadan tam bilmiyorum ben MEB'in sitesinden yatırmıştım.

Sağ olun. Ben de bugün halk eğitime gittim ve geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
12.sınıfım maalesef YKS'ye çalışmak için geçmek istiyorum. Mesajı geç gördüm kusura bakmayın kütüphanedeydim.

Hocam zaten kayıtlar yarın bitecek, anladığım kadarıyla net bir mazeretiniz de yok. Okulun bitmesine de az var biraz dişimizi sıksak daha mantıklı :)

Hocam zaten kayıtlar yarın bitecek, anladığım kadarıyla net bir mazeretiniz de yok. Okulun bitmesine de az var biraz dişimizi sıksak daha mantıklı :)

Sorun dişimizi sıkmak değil de sınıfdaki avellerden dolayı ders de yapılmıyor. Çok iyi olurdu geçsem ama yapacak bir şey yok gibi artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı