Estas
Picopat
Ben normale geri asla geçmem diye düşünüyorum. Şu an en büyük dileğim açığa geçebilmek.Geçmeden önce tecrübeli birine danışın derim ve açıktan normale geri geçenlerin örneği çok fazla var.
Ben normale geri asla geçmem diye düşünüyorum. Şu an en büyük dileğim açığa geçebilmek.Geçmeden önce tecrübeli birine danışın derim ve açıktan normale geri geçenlerin örneği çok fazla var.
Örgün eğitim hakkınız neden bitti?Ben örgün öğretim hakkım bittiği için geçtim kredim yoktu 11 sınıftan 9 uncu sınıfa düşürdüler, açık öğretim dönem dönem 1 ve 2 ci dönem 9 uncu sınıfa denk 3 ve 4 üncü dönem lise 2 ci sınıfa denk yani toplamda 8 dönem bulunuyor, 2.5 yılda yani 5 inci dönemde okulu bitirebilirsiniz mezun olmak için 170 kredi yaparsanız.
Devamsızlıktan 2 sene mi 3 sene kaldım okula gitmedim.Örgün eğitim hakkınız neden bitti?
Açık liseye geçmiş olanlar, nasıl geçmeyi başardınız? Sizin geçiş bahanenizi merak ediyorum. Ben de düşünüyorum bu aralar.
Örgün eğitim hakkınız neden bitti?
Özel liseyi daha yeni bıraktım, nasıl geçiliyordu ki?Kendim geçiş yapmadım ancak kuzenim şöyle bir taktik uyguladı Diyanet'in hafızlık okulları var oraya kayıt olup 3 hafta boyunca isminin orada geçmesi lazım gitmene gerek yok ardından açığa geçiş sağlayabilirsin hafızlık okumak da açığa geçmek için bir sebep yakın çevremden 3 kişi bu şekilde geçiş yaptı onun dışında özel okula yazılarak geçebilirsin ancak bu da maddiyat isteyen bir konu bunun dışında alternatif bir yol olduğunu sanmıyorum.
Maalesef bir fikrim yok araştırman lazımÖzel liseyi daha yeni bıraktım, nasıl geçiliyordu ki?
İnşallah 4 yıl içinde bitirirsiniz. Yine de stres yapmanıza gerek yok, yapabildiğiniz kadarını yapın, olmazsa belki de hayırlı bir şey değildir.Normalde liseyi bitirip astsubaylık hayalim vardı bu aralar strese girdim eğer 4 yıl içinde bitiremez isem 26 yaşıma geldiğimde hayalim çöp olacak diye çok korkuyorum.
Diyanet kurslarının haftada kaç gün olduğu hakkında bir bilginiz var mı? Bizim hafızlık kursu buradan biraz uzak. Yazılmışken gideyim diyorum, sonra başka sorunlarla uğraşmak istemiyorum.Kendim geçiş yapmadım ancak kuzenim şöyle bir taktik uyguladı Diyanet'in hafızlık okulları var oraya kayıt olup 3 hafta boyunca isminin orada geçmesi lazım gitmene gerek yok ardından açığa geçiş sağlayabilirsin hafızlık okumak da açığa geçmek için bir sebep yakın çevremden 3 kişi bu şekilde geçiş yaptı onun dışında özel okula yazılarak geçebilirsin ancak bu da maddiyat isteyen bir konu bunun dışında alternatif bir yol olduğunu sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.