Açık öğretim daha mı iyi?

Umarım aldatıldım diye konu açmazsın.

Yok abi bu sefer tam kendime göre birini buldum beraber brawls stars, Minecraft, blockman GO oynuyoruz, hocanın kitaptan verdiği ödevleri beraber yapıyoruz, sınavlara çok güzel çalışıyoruz, beraber oturuyoruz, beraber okulda yemek yiyoruz oda benim gibi çay içmeyi çok seviyor ve oda benimle namaz kılıyor okulun mescidinde.

@XEfe.Bey, olsun. Sen gene de kimseye güvenme, dikkatli ol.

Sınıfa geleli biraz oldu ilk ben tanıştım dolayısıyla ilk ben kanka oldum çok popüler oldu sınıfta dersleri benden biraz daha güzel sınıfta beni satan bir arkadaşım vardı bende onu sattım şimdi çok keyifli bir his ama mükemmel

İnan bana bu hayatta olmaz dediğin şeyler oluyor, yapmaz dediğin kişiler yapıyor. Benim 7 senedir aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım vardı ve aynı senin gibiydik. Sınıflarımız ayrı düşünce her şey bitti.

Sanırsam kararımı verdim. Her şey sınav notlarıma bağlı olacak. Tabii bu kişinin kendisine bağlı bir şey ama en azından notlarım kötü gelirse gideceğim yol da kötü olmaz. Zaten sizin dediğinize göre açık öğretim sınavları vs. daha kolaymış. Ben çalışkan birisiyim zaten ama bu dönem kötü bir hata yaptım. Günde 2-3 sınavım varken istediklerime veya en çok bildiğim derse çalıştım ki bu çalıştığım dersin sınavları çok iyi geçti. Hatayı çok da bende aramamak lazım.

Diğer hocaların sorduğu sorulara lafım yok ama birkaç hoca beni deli ediyor. Matematikten 25 aldım, sınıf genelinde başarı durumum ortalamanın üstünde. Hocasının sınavında okul genelinde 100 alan yok. Bir başka hocaya çalışmak için hazırladığım kağıdı gösterdim. Bu resmen sınav kağıdının aynısı dedi. Sınavda ise 20 sorudan 4 tanesi çalıştığım şeyle alakalı çıktı.

Eğitim sistemimiz kötü ve bu durumu bazı hocalar kurtarıyor. Örneğin coğrafya hocam aşırı iyi ders anlatıyor. Hiç çalışmadan onun dersinden 100 aldım ve bütün okul yüksek aldı. Eğer açık öğretime geçersem çalışmak zorunda kalacağım ve ailem bu duruma çok ta sıcak bakmıyor. Benim için tek sıkıntı onları ikna etmek olacak. Şu anlık iyi gidiyorum. Eğer bir gelişme olursa tekrar yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…