- Makaleler
- 2
Hocam fiverr gibi sitelerden yabancılarla çalışacağım.
O konularda bilgim yok hocam.
Hocam fiverr gibi sitelerden yabancılarla çalışacağım.
Aynen dostum. Heves kırıyorum ben. Kesinlikle den hayal dünyasında yaşamıyorsun. Daha okul okumak konusunda çaba göstermekten acizsin ama kendini ütöpik düzeyde geliştirip yurt dışından iş teklifi alacaksınHocam oyun yazılımcısı için hiç okul okumayan biri bile olabilir diyor siz niye hevesimi kırıyorsunuz?
Diyelim ki bunu yaptın. Yani yapabilecek kadar kendini geliştirdin. Mesajımı okursan geçici iş olarak tabir edebileceğimiz Freelancer işler alabilirsin demişim ben sana zaten. Ama binlerce üniversite mezunu ya da referansı yüksek Freelancer varken sürekli iş bulabilecek misin? Otur düşün.Hocam Fiverr gibi sitelerden yabancılarla çalışacağım.
Hocam Front end mi kolay Back end mi? En az kaç dil bilmem gerek? Tek dil de ustalaşsam olur mu?Olunur çalışmana bağlı.
Sık kullanılan tek bir dilde ustalaşman yeterli.Hocam Front end mi kolay Back end mi? En az kaç dil bilmem gerek? Tek dil de ustalaşsam olur mu?
Hocam hangisi Front end yazılım mı Back end mi?Sık kullanılan tek bir dilde ustalaşman yeterli.
Sana kalmış back end daha basit ama front end daha fazla tutulan birşey. Sana kalmış birşey yani.Hocam hangisi Front end yazılım mı Back end mi?
Hocam ne iş yaparlar? Ben Engeliyim kendime uygun alan seçemedim. Front end yakın hissediyorum basit midir?Sana kalmış back end daha basit ama front end daha fazla tutulan birşey. Sana kalmış birşey yani.
Dostum dediğin şey çok saçma bu dediğin diğer mesleklerde olabilir ama sen hangi yazılım şirketinin diploma baktığını gördün? Google Tesla microsoft gibi büyük şirketler diplomaya bakmıyor becerin varsa alıyorlar. Düşündüğün şey yanlış.Sen işveren olsan lise terk bir personeli sırf sertifikalı diye mi alırsın? yoksa iyi kötü bir mühendislik bölümü mezununu mu?
Hocam ne iş yaparlar? Ben engeleyim kendime uygun alan seçemedim. Front end yakın hissediyorum basit midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.