Açık öğretimde hangi dersler seçilmeli?

Anladım peki yanlarındaki dönem rakamı ne oluyor şimdilik 7 olanlarımı seçmeliyim yoksa ikisinidemi.

Anladım edebiyat sadece yetmiyor galiba.

Dostum bu SS aldığın derslerin hepsini vermelisin, yanında yıldız olan edebiyat zorunlu yani onu kalsanda muaf olamazsın, ama diğelim diğerlerinden kaldın 2kere falan o mzn muaf olabilirsin. 7-8 demekte 12.sınıf 1.dönem ve 2.dönem demek, şimdi ders seçme açıksa o ekrana gel ve bunlardan hangilerini eklyebiliyorsan ekle, hepsi ekleniyorsa daha hızlı verir mezun olursun ama eklenmiyorsada sonraki dönem kalanları verirsin.

Dostum bu SS aldığın derslerin hepsini vermelisin, yanında yıldız olan edebiyat zorunlu yani onu kalsanda muaf olamazsın, ama diğelim diğerlerinden kaldın 2kere falan o mzn muaf olabilirsin. 7-8 demekte 12.sınıf 1.dönem ve 2.dönem demek, şimdi ders seçme açıksa o ekrana gel ve bunlardan hangilerini eklyebiliyorsan ekle, hepsi ekleniyorsa daha hızlı verir mezun olursun ama eklenmiyorsada sonraki dönem kalanları verirsin.

Teşekkürler sağ olun.

Hocam bende yeni geçtimde sistemi hala anlayamadım 33 zorunlu dersim var 109 kredim var 12 ders seçince tüm sınavlara 20 Aralık 21 Aralık olmak üzeremi gireceğim 6'sını cumartesi 6'sını pazar cok fazla değil mi bu?
33 zorunlu ders varsa, daha 10-11. sınıf falan sın, herhalde. 12 ders seçince evet, o şekilde giriyorsun. 6-6 mı olur, farklı şekilde mi olur, bilemem. Ve evet, fazla oluyor ama arkadaşlar bu sınavlar zor değil. Hazır böyle bir şansınız varken çalışın OBP yükselsin. Çıkmış soruları falan çözseniz olur, zor sormuyorlar.

33 zorunlu ders varsa, daha 10-11. sınıf falan sın, herhalde. 12 ders seçince evet, o şekilde giriyorsun. 6-6 mı olur, farklı şekilde mi olur, bilemem. Ve evet, fazla oluyor ama arkadaşlar bu sınavlar zor değil. Hazır böyle bir şansınız varken çalışın OBP yükselsin. Çıkmış soruları falan çözseniz olur, zor sormuyorlar.

Hocam yeni geçtim ve benim genel anlamda temelim yok biri diyor kolaylık olsun 10 ders seç biri diyor 12 seç 3 ayın var hepsine çalış hemen mezun ol ne yapabilirim nasıl çalışayım nereden çalışayım ortalama hangi yılda mezun olurum.

Hocam yeni geçtim ve benim genel anlamda temelim yok biri diyor kolaylık olsun 10 ders seç biri diyor 12 seç 3 ayın var hepsine çalış hemen mezun ol ne yapabilirim nasıl çalışayım nereden çalışayım ortalama hangi yılda mezun olurum.
youtubede açık lise kanalları var onları takip et,açık lisede şu an kitap veriyolarmı onu bilmiyorum ama veriyolarsa kitap alabilirsin mesela diyelim edbiyat 7 çalışacaksın internette video soru bir sürü şey var ordanda çalışabilirsin temel fln dert etme gerçekten basit sınavlar

YouTube'da açık lise kanalları var onları takip et, açık lisede şu ankitap veriyorlar mı onu bilmiyorum ama veriyolarsa kitap alabilirsin mesela diyelim edbiyat 7 çalışacaksın internette video soru bir sürü şey var oradan da çalışabilirsin temel falan dert etme gerçekten basit sınavlar.

Anladım hocam sağ olun mesela der seçerken matematik 4 diyor internete açık lise matematik 4 mü yazayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı