Açık lisede hangi dersler seçilmeli ve kaç tane seçilmelidir?

Hocam temelim yok ya zorlancam gibi. O zaman ben 12 tane seçeceğim hangilerini seçtiysem 20 Aralık'a kadar hepsine çalışacağım. E-sınav mantıklı mı hocam? Bazıları e sınava gir diyor.
E-sınav yaparsan eğer seçtiğin tüm dersleri bir anda vermeye çalışırsın. Normal sınav da oturuma göre sınav olursun. Hangisi içine siniyorsa o şekilde ol. Bana kalırsa normal sınav daha mantıklı.

E-sınav yaparsan eğer seçtiğin tüm dersleri bir anda vermeye çalışırsın. Normal sınav da oturuma göre sınav olursun. Hangisi içine siniyorsa o şekilde ol. Bana kalırsa normal sınav daha mantıklı.

Yüz yüze girerim hocam o zaman. Hocam 10 ders iyi mi sizce? 10 ders seçeceğim ilk olduğu için alışayım diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet her dersten 10 soru var en az 5 doğru yapmalısın geçmek için.

Hocam sağ olun. Bugün 12 seçip seçtiklerime göre attığınız sitedeki kitaplardan çalişmaya başlayacağım. Bir de şey mevzusu yoktur değil mi? Şimdi ben geçeli 2 3 gün oldu ders seçememe sistem otomatik seçer dersleri sen yeni geçtiğin için dedi ama biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun. Bugün 12 seçip seçtiklerime göre attığınız sitedeki kitaplardan çalişmaya başlayacağım. Bir de şey mevzusu yoktur değil mi? Şimdi ben geçeli 2 3 gün oldu ders seçememe sistem otomatik seçer dersleri sen yeni geçtiğin için dedi ama biri.
Hayır, eğer sen istersen sistem otomatik seçiyor. Yoksa derslerini kendin seçebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı