Çözüldü Açık öğretimde seçmelileri yapmadan mezun olmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KIWIX

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bir sorum var, hemen konuya geçeyim. Açık öğretimden mezun olmak için 5 zorunlum kaldı, yarın ve sonraki gün zorunluları başarıyla geçersem mezun olacağım lakin bir sorun var. Sistem bana otomatik olarak seçmeli ders eklemiş. Kredim tam, herhangi bir kusur yok aslında. Sınav esnasında bu soruları çözmem gerekir mi yoksa sadece zorunluları çözüp geçeyim mi? Emin olamadım internette de adamakıllı bir bilgi bulamadım, sizlere sormak istedim, şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim, durumla alakalı ekran görüntülerini alta bırakıyorum, iyi sosyaller.

Ekran görüntüsü 2025-03-21 194350.png

Ekran görüntüsü 2025-03-21 194121.png

Çözüm
Seçmeli dersten başarısız olsanız da sorun olmaz. Seçmeli dersler kredi yükseltmeye yöneliktir, başarısız olursanız tekrardan karşınıza çıkmaz. İnternetten çıkmış sorular üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. Aynısı ya da benzeri oluyor.

@KIWIX, sorun çözüldü mü? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?
Seçmeli dersten başarısız olsanız da sorun olmaz. Seçmeli dersler kredi yükseltmeye yöneliktir, başarısız olursanız tekrardan karşınıza çıkmaz. İnternetten çıkmış sorular üzerinden gitmenizi tavsiye ederim. Aynısı ya da benzeri oluyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam yarınki sınavda sadece zorunluları verip çıksam yeterli olur değil mi? Tekrar sorayım ona göre konuyu kapatalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı