Açık öğretime geçilmeli mi?

melomaek

Decapat
Merhabalar, geçen yıl birtakım sağlık sorunları yaşadım ve devamsızlıktan sınıfta kaldım. (11. sınıfa geçmem gerekirken 10.sınıftayım halen) Bütün arkadaşlarım falan 11 oldu hep. Şu anki sınıfımı da beğenmiyorum.
Genel olarak çok ders dinleyen bir öğrenci değilim, sınavdan bir gün önce birkaç youtube videosu izleyerek 60+ puan alıyorum. Ortalamam da 60 civarıydı. Şimdi tekrar 10.sınıfı okumak zihinsel olarak çok yoruyor beni. Sizce açıköğretime geçmem mantıklı bir karar olur mu? Ekstra bir sorum daha olacak; Açıköğretime geçtikten sonra işler yolunda gitmezse tekrar Okuluma dönebiliyor muyum?
Teşekkürler.

Merhabalar, geçen yıl birtakım sağlık sorunları yaşadım ve devamsızlıktan sınıfta kaldım. (11. sınıfa geçmem gerekirken 10.sınıftayım halen) Bütün arkadaşlarım falan 11 oldu hep. Şu anki sınıfımı da beğenmiyorum.
Genel olarak çok ders dinleyen bir öğrenci değilim, sınavdan bir gün önce birkaç youtube videosu izleyerek 60+ puan alıyorum. Ortalamam da 60 civarıydı. Şimdi tekrar 10.sınıfı okumak zihinsel olarak çok yoruyor beni. Sizce açıköğretime geçmem mantıklı bir karar olur mu? Ekstra bir sorum daha olacak; Açıköğretime geçtikten sonra işler yolunda gitmezse tekrar Okuluma dönebiliyor muyum?
Teşekkürler.
1 - gecmeni öneririm böyle bi durumda
2 - tekrar açıktan okuluna geri dönebilirsin.

Teşekkürler.
Ben hiçbir sorunum olmadığı halde açığa geçtim. Normal liseye gidenlerle aynı diplomayı alacaksın yani bütün haklara sahipsin. Hoşuna gitmezse açıktan normale geçebilirsin. Sınavlar bu aralar online oluyor yani internetten cevaplara bakabiliyorsun ve ben 2 senedir mat dersi görmüyorum açık öğretimde. Bitirmişim matematiği ve bu sayede çok rahat kafam. Ben tavsiye ederim ama sınavlar başlamadan internetten biraz çalışmanı öneririm. Özellikle önceki sınavlardaki soruları koyuyorlar gözün aşina olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı