Sistemde virüs olduğu yanılgısı nasıl aşılır?

Sisteminde virüs falan yok hocam. Senin durumunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Başka şeylerde de böyleysen, bu şekilde yaşanmaz.
Haklısınız hocam ama daha yeni bilgisayar sahibi oldum basına birşey gelmesini istemem ve olayları fazla kafaya takan biriyim dünden beri olaydan başka birşey düşünmedim

Merhaba. Kaspersky ile tam tarama yapın lütfen.
Aga şu kaspersky olayı ne herkes tavsiye ediyor ücretsiz ve iyi diğe mi?

Haklısınız hocam ama daha yeni bilgisayar sahibi oldum başına bir şey gelmesini istemem ve olayları fazla kafaya takan biriyim dünden beri olaydan başka bir şey düşünmedim.
Merhaba. PC size göre olmayabilir. Mac bilgisayar kullanmayı düşünür müsünüz?

Hocam yeni aldım bilgisayarı ve fazla oyun oynuyorum Mac'de Roblox mu oynayacağım😂
Merhaba. Windows işletim sisteminin kronik sorunu çok fazla. Şüphelenmekte haklısınız çünkü çabuk virüs giriyor.
Mac bilgisayarda Cyberpunk 2077 bile var Mac size daha uygun aslında.

Merhaba. Windows işletim sisteminin kronik sorunu çok fazla. Şüphelenmekte haklısınız çünkü çabuk virüs giriyor.
Mac bilgisayarda Cyberpunk 2077 bile var Mac size daha uygun aslında.
Hocam olmaz valla 90 bin bayıldım bilgisayara performansıda istediğim gibi sadece güvenlik konusunda pek bilgim yok

Hocam olmaz vallahi 90 bin bayıldım bilgisayara performansı da istediğim gibi sadece güvenlik konusunda pek bilgim yok.
Kaspersky Premium kur geç. Yanına da Malwarebytes Anti Malware kur her hafta ikisiyle de tam tarama yap bir daha endişelenmene gerek kalmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı