kredi zorunluluğunu tamamladın. şimdi zorunlu dersin kaç söylersen iyi olur12. sınıfa geçtim, 172 kredim var. Bunu kaça tamamlamak zorundayım? Hangi dersleri seçmem gerek? İnanın hiçbir şey bilmiyorum. 1 güzel arkadaş beni aydınlatabilir mi?
Hocam şöyle;kredi zorunluluğunu tamamladın. şimdi zorunlu dersin kaç söylersen iyi olur
Benim şu an ders seçmem gerekiyor mu yoksa zorunlu dersleri mi seçeceğim?2 dönemde de zorunlu dersleri geçmen gerekiyor. Bu dersler şunlar; Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, inkılap tarihi ve atatürkçülük, din kültürü.
şimdi 4 dönemin kalmış yani 4 sınav oluyor - 10 zorunlu dersin var her ders seçmede zorunlu derslere öncelik ver. kredin bitmiş zaten full zorunlu ders seç. ortak yazar ders seçimindeHocam şöyle;
Benim şu an ders seçmem gerekiyor mu yoksa zorunlu dersleri mi seçeceğim?
Zorunlu dersleri seçmen yeterlidir. Krediye ihtiyacınız yok.Hocam şöyle;
Benim şu an ders seçmem gerekiyor mu yoksa zorunlu dersleri mi seçeceğim?
Sağ ol, bir şey daha soracağım erken mezun olma durumu varmış o nasıl oluyor.Şimdi 4 dönemin kalmış yani 4 sınav oluyor - 10 zorunlu dersin var her ders seçmede zorunlu derslere öncelik ver. Kredin bitmiş zaten Full zorunlu ders seç. Ortak yazar ders seçiminde.
Sağ ol.Zorunlu dersleri seçmen yeterlidir. Krediye ihtiyacınız yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.