Hangi ISP?Bu şekilde oldu.
Hangi ISP?Bu şekilde oldu.
Hangi ısp?
Yaptiginiz Speedtest'lerde IP adresiniz gozukur. Ya da Google'a "what is my ip address" yazarak da ogrenebilirsiniz. Bunlari karsilastirmaniz istemistim. Ayrica Dumduz konuya daha hakimdir, ben aradan cekileyim. Sorununuzun cozulmesi dilegiyle.Tamamdır deneyip sizi bilgilendireceğim hemen. IP adresleri karşılaştırma nasıl oluyor?
DNS'den dolayı engel kalkmış olabilir, belli olmuyor bu ISP'lere. Telefonda da DNS değiştir bakalım kalkacak mı engel.Turknetliyim.
Yaptiginiz Speedtest'lerde IP adresiniz gozukur. Ya da Google'a "what is my IP address" yazarak da ogrenebilirsiniz. Bunlari karsilastirmaniz istemistim. Ayrica dumduz konuya daha hakimdir, ben aradan cekileyim. Sorununuzun cozulmesi dilegiyle.
DNS'den dolayı engel kalkmış olabilir, belli olmuyor bu ısp'lere. Telefonda da DNS değiştir bakalım kalkacak mı engel.
DNS'den dolayı engel kalkmış olabilir, belli olmuyor bu ISP'lere. Telefonda da DNS değiştir bakalım kalkacak mı engel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.