Açık VPN tespit edilemiyor

Tamamdır deneyip sizi bilgilendireceğim hemen. IP adresleri karşılaştırma nasıl oluyor?
Yaptiginiz Speedtest'lerde IP adresiniz gozukur. Ya da Google'a "what is my ip address" yazarak da ogrenebilirsiniz. Bunlari karsilastirmaniz istemistim. Ayrica Dumduz konuya daha hakimdir, ben aradan cekileyim. Sorununuzun cozulmesi dilegiyle.

Yaptiginiz Speedtest'lerde IP adresiniz gozukur. Ya da Google'a "what is my IP address" yazarak da ogrenebilirsiniz. Bunlari karsilastirmaniz istemistim. Ayrica dumduz konuya daha hakimdir, ben aradan cekileyim. Sorununuzun cozulmesi dilegiyle.

Tamamdır dümdüz ü bekliyorum sizde çok sağ olun.
DNS'den dolayı engel kalkmış olabilir, belli olmuyor bu ısp'lere. Telefonda da DNS değiştir bakalım kalkacak mı engel.

Telefondan nasıl yapacağımı bilmiyorum numaramı verebiliyorsam daha hızlı olması için wp üzerinden konuşma imkanımız var mı? Ya da Instagram.
İki tane DNS var birincisi modemin arayüz sayfası ikincisi bilgisayarla aynı diye biliyorum bir şey değişmedi ne yapmalıyım.
Bilgisayarımdaki " DNS sunucu adresini otomatik olarak al" yaptım daha önce de öyleydi şimdi ise girilmiyor ama uzun uzun dönüyor yine de girilmiyor tamamen eski haline nasıl getirebiliriz.
DNS'den dolayı engel kalkmış olabilir, belli olmuyor bu ISP'lere. Telefonda da DNS değiştir bakalım kalkacak mı engel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı