Açıktan 2 yıllık bilgisayar programcılığı nasıl okunabilir?

OMERTA

Hectopat
Daha fazla  
4 yıllık bir bölüme kayıtlıyım ve bu sene sınıf tekrarına kaldım. 2. sınıfı tekrar okuyacağım. Hangi adımları uygulamam gerekiyor adım adım anlatabilir misiniz? Hiçbir bilgim yok çünkü. (örneğin a üniversitesinin şu sitesine git kayıt ol, harç ücretini yatır, gibisinden)

@OMERTA Sınavsız ikinci üniversite konseptini araştırabilirsiniz. Şu YouTube kanalını tavsiye ederim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanılmıyorsam 2024 yılı için Anadolu, Atatürk, Ankara, İstanbul üniversiteleri bu program dahilinde uzaktan eğitim/açık öğretim lisans/ön lisans programları açıyorlar.

Siz lisans öğrencisi olduğunuz için lisans ve ön lisans'a başvurabilirsiniz. Bu ücretli bi yöntem, 2024 yılı için henüz ücretler belli değil. Güncellemeler için bahsettiğim ünilerin duyurularını ve bahsettiğim YouTube kanalını takip edebilirsiniz.

@OMERTA sınavsız ikinci üniversite konseptini araştırabilirsiniz. Şu YouTube kanalını tavsiye ederim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanılmıyorsam 2024 yılı için Anadolu, Atatürk, Ankara, İstanbul üniversiteleri bu program dahilinde uzaktan eğitim/açık öğretim lisans/ön lisans programları açıyorlar.

Siz lisans öğrencisi olduğunuz için lisans ve ön Lisans'a başvurabilirsiniz. Bu ücretli bir yöntem, 2024 yılı için henüz ücretler belli değil. Güncellemeler için bahsettiğim ünilerin duyurularını ve bahsettiğim YouTube kanalını takip edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam bende 2. üniversite olarak düşünüyordum galiba bir arkadaş kendi bölümümü bırakıp açığa geçeceğimi düşünmüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı