Açıktan bilgisayar programcılığı için hangi üniversite daha iyi?

Yüz yüze sınava sadece iki kere girdim sanırım pek hatırlamıyorum. Web tasarım ve programcılık arasında tabii ki fark var. Ders olarak da var, mesleki olarak da var.

Peki siz olsanız hangisini tercih edersiniz açıktan okuyacağım zaten genel olarak benim ana dalım web tasarımdı programcılık dersleri de yapabilirim ama programcılık daha kapsamlı gibi. Hangisi daha kapsamlı ve tercih edilir sizce? Çok teşekkürler bu arada yardımınız için.

Peki siz olsanız hangisini tercih edersiniz açıktan okuyacağım zaten genel olarak benim ana dalım web tasarımdı ama programcılık daha kapsamlı gibi. Hangisi daha kapsamlı ve tercih edilir sizce? Çok teşekkürler bu arada yardımınız için.
Rica ederim, ben tekrar açıktan okuyacak olsam bilişim seçmem gerekiyorsa yine programcılık seçerdim herhalde.

Rica ederim, ben tekrar açıktan okuyacak olsam bilişim seçmem gerekiyorsa yine programcılık seçerdim herhalde.

Tamamdır hocam bunu yazıyorum. Son bir şey danışacaktım benim sıralamam ve puanım kesin yetiyor ama ben tercihte bunu 2. sıraya yazdım ve kesin gelmesi için iki tercih tek doldurdum ikiye yazdım diye boşta kalma durumu olur? Danışabileceğim kimse yok o yüzden sormak istedim.

Tamamdır hocam bunu yazıyorum. Son bir şey danışacaktım benim sıralamam ve puanım kesin yetiyor ama ben tercihte bunu 2. sıraya yazdım ve kesin gelmesi için iki tercih tek doldurdum ikiye yazdım diye boşta kalma durumu olur? Danışabileceğim kimse yok o yüzden sormak istedim.
Bir fikrim yok bir şey diyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı