Acil matematik TYT soru bankası zor mu?

Evet piyasada tyt kaynağı olarak bulabiliceğin en zor kaynakların başında bana göre.( Bu arada kitabın kapağını paylaşsan iyi olurdu, umarım matematiğin ilacı değildir elindeki) Hem orjinal hem acil hemde bilgi sarmal çözmüş biri olarak 2024 için Acil en zor diyebilirim. Orijinal ise basit. Karşılaştırılamaz acil ile. Orjinal ile bilgi sarmal şuan aynı seviyede denebilir.

Evet piyasada tyt kaynağı olarak bulabiliceğin en zor kaynakların başında bana göre.( Bu arada kitabın kapağını paylaşsan iyi olurdu, umarım matematiğin ilacı değildir elindeki) Hem orjinal hem acil hemde bilgi sarmal çözmüş biri olarak 2024 için Acil en zor diyebilirim. Orijinal ise basit. Karşılaştırılamaz acil ile. Orjinal ile bilgi sarmal şuan aynı seviyede denebilir.
Sizinki hangi basım idi.
Şuan bendeki sanırım 2022 basım.
Yine de o kadar zor mudur soruları sizce?

Geçen sene kaç k dan mezuna bıraktınız ?
27k dilden

Dürüst olmak gerekirse bende Acil'ciyim Acil'i çok severim fakat dürüst olmak gerekir çok kıran kırana bir yarış geçer fakat Orijinal Acil'den daha zordur dürüst olalım yani benim şuanda görüşüm böyle Orijinal'e tam manasıyla başlamadım ama sonra yine editlerim tabi :D haklıysanız hakkınızı veririm şüpheniz olmasın

Sizinki hangi basım idi.

27k dilden
Üstat yanlış anlamazsan ea'dan da hazırlansana ilk 1 k bile gelebilir

Şimdi şöyle söyleyeyim aytniz bayağı bildiğiniz üst düzeymiş bu konuda bir sıkıntınız yok ve kafanız rahat tabi onu da arttırmak gerek onun için deneme çözseniz bence yeterli konu eksiğiniz olduğunu düşünmüyorum ama sakın düzenli deneme çözmeyi bırakmayın çünkü o neti düşürmemelisiniz şimdi sizin konunuza gelecek olursak . Mezunsanız , şimdi şöyle söyleyeyim kimsenin ev halini vs kimse bilemez belki bir işte çalışıyorsunuzdur veya kafanız o kadar rahat değildir 2 seçeneğiniz var birincisi şu SML hocadan konuyu dinleyin soru çözümünü de izleyin eğer ki vaktinizi böyle cidden ben ayırabilirim ben yaparım abi diyorsanız direkt Acil'den çözün yanlışınıza falan bakmayın ama buradaki mesele yanlış yaptığınız soruları çok iyi anlamakta eğer ki bunu adam gibi yaparsanız şakasız söylüyorum kitap bittiğinde 20 25lerin altına zar zor düşersiniz bir de geo oldumu tadından yenmez geoyu ne yapacaksınız bu arada , ben zaten acilden direkt çözmediğime pişmanım açıkçası ya da 2. bir seçenek alın 345i kampla beraber temizleyin ardından acil geçin siz bilirsiniz yani

Son düzenleme:
Sizinki hangi basım idi.

27k dilden
Acil 23-24 veya 22-23 olması lazım emin değilim Bilgi sarmal 22-23-24 orjinal 24 yani kısaca 3 ününde son basımları çözdüm/inceledim. Orijinal kolay bu sene. Kaliteli kaynak ama zor değil.

Ve mesajınızın sonunu okumamışım hocam yanlış anlamayın fakat orjinal ile Bilgi sarmal karşılaştırılır mı ya Orijinale hakaret resmen

Acil 23-24 veya 22-23 olması lazım emin değilim Bilgi sarmal 22-23-24 orjinal 24 yani kısaca 3 ününde son basımları çözdüm/inceledim. Orijinal kolay bu sene. Kaliteli kaynak ama zor değil.
Öğretmen falansanız özür dilerim bu arada haddimden büyük konuşmuş olmayayım

Ve mesajınızın sonunu okumamışım hocam yanlış anlamayın fakat orjinal ile Bilgi sarmal karşılaştırılır mı ya Orijinale hakaret resmen
Hocam kitap bende mevcut ve aktif olarak çözdüğüm bir kitap. Yalan borcum yok. Zor değil abartıldığı kadar.

Öğretmen falansanız özür dilerim bu arada haddimden büyük konuşmuş olmayayım
Yok hocam öğrenciyim estağfurullah el elden üstündür.

Yanlışınıza falan bakmayın lafından kastımda bu arada yani yanlış sayınıza testlerdeki takılmayın anlamında.

Hocam kitap bende mevcut ve aktif olarak çözdüğüm bir kitap. Yalan borcum yok. Zor değil abartıldığı kadar.

Yok hocam öğrenciyim estağfurullah el elden üstündür.
Sizde mi bu sene gireceksiniz bitti mi yoksa sizin maraton , nasıl bir makinesiniz bu arada :D 3 yılınkine de ayrı ayrı bakmışsınız :D rakipler çok zorlu hocam

Netleriniz nasıl ya da nasıldı ayrıca @AnotherJourney

Yanlışınıza falan bakmayın lafından kastımda bu arada yani yanlış sayınıza testlerdeki takılmayın anlamında.

Sizde mi bu sene gireceksiniz bitti mi yoksa sizin maraton , nasıl bir makinesiniz bu arada :D 3 yılınkine de ayrı ayrı bakmışsınız :D rakipler çok zorlu hocam
Evet hocam bu sene gireceğim. Estağfurullah sadece test çözüyorum hocam herkesin yapabileceği bir şey. Kaynaklar zaten çok fazla değişime uğramıyor genelde.

Netleriniz nasıl ya da nasıldı ayrıca @AnotherJourney
31-32 hocam.

Ben 345 TYT mat sb çözüyorum şu an ama tekrar için şu an 3D mi alsam diye düşünüyorum yoksa direkt acil mi geçeyim sizce?
345'teki netlerim değişiyor ama ortalama onda bir falan yanlışım veya boşum oluyor, EA düşünüyorum ama AYT Fen'e de üniversite bölüm seçeneğimi artırmak adına hazırlansam mı diye düşünmüyor değilim. Şu an mat netlerim 23+ geodan bayağı eksiğim var ama çalışıyorum ona da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı