Hard Lee
Hectopat
Arkadaşlar konu oluşturmak veya oluşturmamak arasında kararsız kaldım. Şimdi benim derdim açıkçası biraz garip sizden yine yardım istiyorum. Biraz saçma anlatabilirim o yüzden şimdiden kusura bakmayın. Şimdi ben TYT matematikte 20-25 net aralığındayım neredeyse hiç 21-22'nin altını görmedim. Bazen 27'de olduğu oldu fakat hakkını yemeyelim kolay denemeydi. Bu 27 olan şimdi arkadaşlar bu bahsettiğim ortalama 22 netin bazen 1 bazen 2'si geometri. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın büyüklenmiş gibi görünmek istemiyorum ama 0 geometri ile bence 30'dan iyi tabii 40 yapmak amacım ama bu işin genel kısmıydı. Şimdi detaya ineyim ve asıl konuyu açma sebebimi sorayım. Bu sorulardan pkob hiç yapamıyorum. Açıkçası tam 0 olmasa da 0 denilebilir bunun için de tavsiye verebilirsiniz fakat benim asıl sorum şu. Ben şimdi Bilgi Sarmal problemleri ha bitirdim ha bitireceğim yani 2-3 test kaldı. Üstüne bir de çözemediğim soruları biraz fazla vakit ayırıp cilasını çekeceğim. Şimdi sorum şu genel tabloda netlerim maalesef çok iyi değil. Bu yüzden hiç daha problem kaynağı almayıp bu kısıtlı vakitte. Maalesef konu eksiğim de diğer dersler de biraz fazla açıkçası. Sadece branş denemeleri ile ilerleyip diğer derslerde de açığımı mı kapatmalıyım yoksa konuyu açma sebebim olan acil, orijinal veya apotemi 3'ünden birini alıp onu da mı bitireyim yani? Hangisi daha sağlıklı olur? Ayrıca bildiğiniz bu daha iyi gelir sana sınav ayarında dediğiniz varsa onu da almaya açığım. Bir de son olarak lti, ve AYT'nin diğer konuları için garanti fasikül alacağım ne yapmalıyım? Benim şu anlık izlemek istediğim yol açıkçası, ben biraz acil yayınları aşığı bir adamım. Böyle saçma bir fikrim niye var inanın bilmiyorum. Lti, diziler, logaritma ayrıca problemler konusunda hepsini Acil'den alıp kapatmak bu konuyu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: