Acil matematik vs Orijinal matematik vs Apotemi problemler

Hard Lee

Hectopat
Arkadaşlar konu oluşturmak veya oluşturmamak arasında kararsız kaldım. Şimdi benim derdim açıkçası biraz garip sizden yine yardım istiyorum. Biraz saçma anlatabilirim o yüzden şimdiden kusura bakmayın. Şimdi ben TYT matematikte 20-25 net aralığındayım neredeyse hiç 21-22'nin altını görmedim. Bazen 27'de olduğu oldu fakat hakkını yemeyelim kolay denemeydi. Bu 27 olan şimdi arkadaşlar bu bahsettiğim ortalama 22 netin bazen 1 bazen 2'si geometri. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın büyüklenmiş gibi görünmek istemiyorum ama 0 geometri ile bence 30'dan iyi tabii 40 yapmak amacım ama bu işin genel kısmıydı. Şimdi detaya ineyim ve asıl konuyu açma sebebimi sorayım. Bu sorulardan pkob hiç yapamıyorum. Açıkçası tam 0 olmasa da 0 denilebilir bunun için de tavsiye verebilirsiniz fakat benim asıl sorum şu. Ben şimdi Bilgi Sarmal problemleri ha bitirdim ha bitireceğim yani 2-3 test kaldı. Üstüne bir de çözemediğim soruları biraz fazla vakit ayırıp cilasını çekeceğim. Şimdi sorum şu genel tabloda netlerim maalesef çok iyi değil. Bu yüzden hiç daha problem kaynağı almayıp bu kısıtlı vakitte. Maalesef konu eksiğim de diğer dersler de biraz fazla açıkçası. Sadece branş denemeleri ile ilerleyip diğer derslerde de açığımı mı kapatmalıyım yoksa konuyu açma sebebim olan acil, orijinal veya apotemi 3'ünden birini alıp onu da mı bitireyim yani? Hangisi daha sağlıklı olur? Ayrıca bildiğiniz bu daha iyi gelir sana sınav ayarında dediğiniz varsa onu da almaya açığım. Bir de son olarak lti, ve AYT'nin diğer konuları için garanti fasikül alacağım ne yapmalıyım? Benim şu anlık izlemek istediğim yol açıkçası, ben biraz acil yayınları aşığı bir adamım. Böyle saçma bir fikrim niye var inanın bilmiyorum. Lti, diziler, logaritma ayrıca problemler konusunda hepsini Acil'den alıp kapatmak bu konuyu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu oluşturmak veya oluşturmamak arasında kararsız kaldım. Şimdi benim derdim açıkçası biraz garip sizden yine yardım istiyorum. Biraz saçma anlatabilirim o yüzden şimdiden kusura bakmayın. Şimdi ben TYT matematikte 20-25 net aralığındayım neredeyse hiç 21-22'nin altını görmedim. Bazen 27'de olduğu oldu fakat hakkını yemeyelim kolay denemeydi. Bu 27 olan şimdi arkadaşlar bu bahsettiğim ortalama 22 netin bazen 1 bazen 2'si geometri. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın büyüklenmiş gibi görünmek istemiyorum ama 0 geometri ile bence 30'dan iyi tabii 40 yapmak amacım ama bu işin genel kıs mıydı? Şimdi detaya ineyim ve asıl konuyu açma sebebi mi sorayım. Bu sorulardan pkob hiç yapamıyorum. Açıkçası tam 0 olmasa da 0 denilebilir bunun için de tavsiye verebilirsiniz fakat benim asıl sorum şu. Ben şimdi Bilgi Sarmal problemleri ha bitirdim ha bitireceğim yani 2-3 test kaldı. Üstüne bir de çözemediğim soruları biraz fazla vakit ayırıp cilasını çekeceğim. Şimdi sorum şu genel tabloda netlerim maalesef çok iyi değil. Bu yüzden hiç daha problem kaynağı almayıp bu kısıtlı vakitte. Maalesef konu eksiğim de diğer dersler de biraz fazla açıkçası. Sadece branş denemeleri ile ilerleyip diğer derslerde de açığımı mı kapatmalıyım yoksa konuyu açma sebebim olan acil, orijinal veya apotemi 3'ünden birini alıp onu da mı bitireyim yani? Hangisi daha sağlıklı olur? Ayrıca bildiğiniz bu daha iyi gelir sana sınav ayarında dediğiniz varsa onu da almaya açığım. Bir de son olarak lti, ve AYT'nin diğer konuları için garanti fasikül alacağım ne yapmalıyım? Benim şu anlık izlemek istediğim yol açıkçası, ben biraz acil yayınları aşığı bir adamım. Böyle saçma bir fikrim niye var inanın bilmiyorum. Lti, diziler, logaritma ayrıca problemler konusunda hepsini Acil'den alıp kapatmak bu konuyu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

20+ üstü nete nasıl çıktın, hangi kaynakları kullandın bilgi verebilme imkanin var mı benim de net 10 civarında geliyor 🙁

Fasiküller konuyu çok iyi öğretse de büyük zaman kaybettiriyor. LTİ için fasikülü elbette tavsiye ederim. Mümkünse Apotemi olsun. Yanına da Orijinal Matematik çekin. AYT kısmında, özellikle son konularda, sınavın zor soruları bandında soruyor.

Geometri için tavsiyem her geometri konusu için Acil'in fasiküllerini almanız. Ben de sizin gibiydim, en azından 7-8'e çıkardı fasiküller.

PKOB için denemelere asılmak güzel olur. Zamanla alışırsınız soru tiplerine.

Fasiküller konuyu çok iyi öğretse de büyük zaman kaybettiriyor. LTİ için fasikülü elbette tavsiye ederim. Mümkünse Apotemi olsun. Yanına da Orijinal Matematik çekin. AYT kısmında, özellikle son konularda, sınavın zor soruları bandında soruyor.

Geometri için tavsiyem her geometri konusu için Acil'in fasiküllerini almanız. Ben de sizin gibiydim, en azından 7-8'e çıkardı fasiküller.

PKOB için denemelere asılmak güzel olur. Zamanla alışırsınız soru tiplerine.
Üstat en önemliyi problemi unutmuşsun onun hakkında tavsiye versen yani ne yapayım artık o konu da en çok çıkmaza girdim şu an.

20+ üstü nete nasıl çıktın, hangi kaynakları kullandın bilgi verebilme imkanin var mı benim de net 10 civarında geliyor 🙁
Bak kralım sana tüm samimiyetimle bir şeyler anlatayım ne kadar haddime bilmem (şu anda da okula gitmem lazım geç kalacağım :D) , öncelikle en büyük tavsiyem şu azim ve pes etmeme kararlılığın olsun 0 şaka hani şu kaynağı al şunu çöz elbette önemli ama dikkat edersen herkes aynı şeyleri çözüyor artık bunun çok bir önemi kalmadı , şimdi sana gelecek olursam şu şöyle yaptım şu nete çıktım şunu yaptım şöyle oldu diyen videolardan hiç birini izleme tek çare çalışmak başka bir şey değil cidden bir taktiği vs. yok şimdi bir detay boyutuna da gelirsek yani rakibim böyle diye vs triplerine de girmemen en büyük diğer bir tavsiyem çünkü şuan böyle yakınıyorsun fakat bunun tek sebebi biraz geç başlaman kaldı ki yazımda belirttiğim gibi totalde iyi değil netlerim seni bilmem ama mezunuz muhtemelen üzülerek söylüyorum ama gerçek bu şimdi sen konuları bitirdin mi , bir kaynak çözdün mü sana tavsiyem konuların tam değilse tek çare ; SML Hoca onu aç izlemek istediğin konuyu izle zaten benden daha zeki biri olabilirsin ben örneğin mutlak değere tam 1 günümü ayırmıştım çok zorlanmıştım sana tavsiyem (bayağı yazı uzun oldu ve biraz saçmalamış olabilirim k.b) konu eksiğin varsa onu tamamla bir de mutlaka bitirmediysen garanti 1 kaynak bitirmeye çalış tyt tamamen pratik ayt'de yüzde 70 oranında konudur tartışmasız senin yapman gereken pratik olurda bitirirsen ve vaktin varsa bir sb daha bitir tabi o zaman tarih ne olur bilmem eğer sınava 3-4 ay kala 1 kaynak biterse direkt bölüm denemelerine geç ve çok kafana takma emin ol çalışırsan kendiliğinden olur konu eksiğini kapamaya çalış , o güzel canını sıkma .

Bir de sorunu cevaplamamış olmayayım 345 sb bitirdim biraz da Acil'den çözdüm onu da bitireceğim birde işte bahsettiğim Bilgi Sarmal Problem . Acil'den çok değil bu arada ( hazır aklıma iyi ki getirdin bugün okula gidip devam edeyim ) maksimum 5-10 test falan.

@Park Müdürü Benson Hocam bir bakar mısınız konuya .

Son düzenleme:
Problemlerde deneme ve fasiküller işi çözüyor. İlk bir fasikül alın. Mümkünse fasikülde sorular için konu anlatımları da olsun. O fasikülü adam gibi bitirince hallolur zaten.

Mesela Arı'nın Paragrafın Ritmi kitabı öyle. Her soru tipi için örnekler ve anlatımları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı