Instagram Açılan hesaplar sürekli askıya alınıyor

Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

Sıfırladım 2 kere falan kürdan ile, parallel space indirmesem olmaz mı ne işe yarıyor o güvenlimi peki?

@Tebayo

Parallel space telefonda aynı uygulamadan iki tane kullanmana izin verir. Asıl sistemden kısmen izole bir şekilde uygulamayı klonlayıp başlatmakta iş görür.

Güvenli mi konusunda yıllardır bir sıkıntı yaşayanı görmedim. Bende ikinci WhatsApp için kullanıyorum yıllardır hiçbir sorun olmadı.

Parallel space telefonda aynı uygulamadan iki tane kullanmana izin verir. Asıl sistemden kısmen izole bir şekilde uygulamayı klonlayıp başlatmakta iş görür.

Güvenli mi konusunda yıllardır bir sıkıntı yaşayanı görmedim. Bende ikinci WhatsApp için kullanıyorum yıllardır hiçbir sorun olmadı.

Tamam o halde hesabı oradan açıp mı gireceğim, nasıl kullanacağım o uygulamayı.

Tamam o halde hesabı oradan açıp mı gireceğim, nasıl kullanacağım o uygulamayı.

Instagram hesabını sağlama almak için bence başka bir telefondan mobil veri kullanıp sıfır bir hesap açın. Parallel spaceide indirdikten sonra istediği izinleri kabul edin. Sonra size zaten hangi uygulamaları klonlamak istediğinizi soracaktır. Instagram'ı seçtikten sonra Instagram klonlanır ve parallel spaceye her girdiğinizde klonlanmış Instagram'a girip kullanabilirsiniz.

Instagram hesabını sağlama almak için bence başka bir telefondan mobil veri kullanıp sıfır bir hesap açın. Parallel spaceide indirdikten sonra istediği izinleri kabul edin. Sonra size zaten hangi uygulamaları klonlamak istediğinizi soracaktır. Instagram'ı seçtikten sonra Instagram klonlanır ve parallel spaceye her girdiğinizde klonlanmış Instagram'a girip kullanabilirsiniz.

Başka bir telefondan ailemden birininkini yapsam olur mu kendi e postamı girerek ve sonra oradan o hesabı nasıl kaldıracağım.

Başka bir telefondan ailemden birininkini yapsam olur mu kendi e postamı girerek ve sonra oradan o hesabı nasıl kaldıracağım.

Evet olur ailenizden veya arkadaşınızdan birisinin telefonundan hesap açarsanız. Kendi epostanizi daha önceden askıya alınan Instagram hesabınızda kullandıysanız onu kullanmayın bence. Yeni bir e-posta açıp hesap açın. Zaten 1 dakika bile sürmüyor yeni e-posta açmak.

Evet olur ailenizden veya arkadaşınızdan birisinin telefonundan hesap açarsanız. Kendi epostanizi daha önceden askıya alınan Instagram hesabınızda kullandıysanız onu kullanmayın bence. Yeni bir e-posta açıp hesap açın. Zaten 1 dakika bile sürmüyor yeni e-posta açmak.

Şimdi benim telefonda bir tane kendi epostam bir tane bilgisayarın e postası bir daha açıp o epostayı başka bir telefona geçirip oradan mı açacağım yoksa yeni açtığım hesap ile kendi telefonum ile girsem sorun olur mu?

Şimdi benim telefonda bir tane kendi epostam bir tane bilgisayarın e postası bir daha açıp o epostayı başka bir telefona geçirip oradan mı açacağım yoksa yeni açtığım hesap ile kendi telefonum ile girsem sorun olur mu?

Hocam şimdi ailenizden birinin telefonunu alıp oradan hemen hızlıca bir e-posta açın sonra o telefonda açtığınız e-posta ile aynı telefonda bir Instagram hesabı açın. Hesabi ailenizden birinin telefonuyla açtıktan sonra o hesaba kendi telefonunuzda giriş yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı