Açıldığım kız beni arkadaş olarak gördüğünü söylüyor

783268

Centipat
Bir ortamda konuşup tanıştığım hanımefendiye 2 ay sonra açıldım, ama bana 'Seni arkadaş olarak görüyorum' dedi. Bu artık 10. kez oluyor. Gerçekten bıktım. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum? Kime açılsam, 'Seni arkadaş olarak görüyorum' diyor. Halbuki arkadaş gibi yaklaşmıyorum, ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Sizce nerede yanlış yapıyorum?

Reddediliyorsun ama bunun nedenini bulabilecek kişi sensin belki gelene geçene yuruyosundur. Belki kötü bir özelliğin vardır 10 baya ciddi sayı ama kendinle ilgili hiçbir şey anlatmadan kimse bilemez neden olduğunu.

Reddediliyorsun ama bunun nedenini bulabilecek kişi sensin belki gelene geçene yuruyosundur. Belki kötü bir özelliğin vardır 10 bayağı ciddi sayı ama kendinle ilgili hiçbir şey anlatmadan kimse bilemez neden olduğunu.

Gelene geçene yürümüyorum hocam bu 10 kişi 1.5 yıllık bir sürede olan bir şey düşünüyorum bulamıyorum birisine sormuştum neden arkdaş olarak görüyorsun çok komiksin beni güldürdün demişti bir sornaki konuştuğum insanda çok ciddi yaklaşıyorum sohbetin sarmıyor falan kafasına giriyor anlamadım gittdi

Açılmaya ihtiyac duyuyorsan zaten reddedileceksindir. Bir kızla tanıştıktan sonra yavaş yavaş ilgini belli etmeye başlaman lazım kızın da zaten sana ilgisi varsa belli eder zaten. Sen tanışıp 2 ay arkadaş gibi konuşursan kız tabi ki seni arkadaş olarak görür.
Hocam, ben asla arkadaş gibi yaklaşmıyorum kanka falan gibi kelimeler zaten yok ismi ile hitap ederim genelikle 2 ay biraz erken olabilir evet hakklısınız kendini ağırdan satmasını seviyorum bazı dönemler konuştuğum kızlarda direkt aşkım ayağına girdi ondan da nefret ediyorum

Beğenmemiştir yapacak bir şey yok. Para bulacaksın.

Bir de hocam karşı tarafın benim param için yanımda olmasını istemiyorum bunu his ettiğim an çok zenginde olsam zoruma gider açıkçası

Hocam, ben asla arkadaş gibi yaklaşmıyorum kanka falan gibi kelimeler zaten yok ismi ile hitap ederim genelikle 2 ay biraz erken olabilir evet hakklısınız kendini ağırdan satmasını seviyorum bazı dönemler konuştuğum kızlarda direkt aşkım ayağına girdi ondan da nefret ediyorum
2 ay az değil bence uzun bir süre. Tanışır tanışmaz aşkınızı ilan edin demiyorum. Ufak ufak ilgi gösterirsiniz kız zaten bu ilgilere ya karşılık gösterir ya göstermez. Siz de ona göre hareket ederseniz. İlgisi varsa zaten açılmaya gerek kalmaz. Yoksa da 2 ay zaman kaybetmiş olmazsınız. Arkadaş olarak konuşmaktan kastım ilginizi belli etmemekti. Yani kızla flörtleşmeniz lazım.

2 ay az değil bence uzun bir süre. Tanışır tanışmaz aşkınızı ilan edin demiyorum. Ufak ufak ilgi gösterirsiniz kız zaten bu ilgilere ya karşılık gösterir ya göstermez. Siz de ona göre hareket ederseniz. İlgisi varsa zaten açılmaya gerek kalmaz. Yoksa da 2 ay zaman kaybetmiş olmazsınız. Arkadaş olarak konuşmaktan kastım ilginizi belli etmemekti. Yani kızla flörtleşmeniz lazım.

Hocam o bende yok işte, onu sarkıntılık olarak algılıyorum yani yapamıyorum ya karşı taraf yanlış anlarsa diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı