Açıldığım kızla denemeli miyim?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
5 Şubat'ta birine açılmıştım. Bana gülümseme ile kahkaha arasında bir gülümseme ile bakmıştı. O arada elinde Shorts vardı ve sonra onu izlemeye devam etti. Neden bu kadar tepkisiz olduğunu sorduğumda "bilmiyorum" dedi. Shorts izlemeye devam etti. Ben de bir müddet bekledim ve sonra görüşürüz dedim.
Yine aynı kahkaha ve gülümseme arası küçümseme içermeyen tatlı şeyi bir daha yaptı. Görüşürüz dedi.

2 gün ben depresyon gibi geçirdim. Sonra bana bir yanıt vermediğini hatırladım ve yanlış değilse bir ihtimal diyerekten yine yanına gittim hal hatır sordum hastaydı iyileştin mi falan muhabbeti yaptım. O da bana aynı şekilde klasik cevapları verdi ama doğru hatırlıyorsam hep telefona baktı ve enerjisiz bir sesi vardı.

Ben de içimden sanırsam bu iş yatar diye düşündüm ve kalktım. Ayakta biraz kararsızlık yaşadım sonra gittim.

Bundan sonraki günlerde hiçbir zaman ilk gelip benimle konuşmadı ki çok asosyal biri olup bütün gününü yakın akrabasıyla ve telefonuyla geçirdiği için normal olduğunu düşündüğüm bir durum. Aynı zamanda yanlış değilse en az 3 kez başka kızlarla konuşurken beni izlediğini yakaladığımı hatırlıyorum.

Şimdi ise lazartesi yanına gitmek istiyorum tekrar. Ama ondan bir cevap almaya çalışmak onu kazanabileceksem de kaybetmeme yol açar diye de korkuyorum. Bu belirsizlikle de yaşamak istemiyorum. Çok ürkek ve asosyal biri olduğu için çok kestirme cevaplar veriyor ve konuşmak zahmetli oluyor. Bu yüzden normalde kullandığım teknikler ve edebiyatım da onda işlemiyor gibi. Sanırsam aşık olduğum için de çok heyecanlanıyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız? Belki de sürekli kendimi kandırıyorum.

5 şubat'ta birine açılmıştım. Bana gülümseme ile kahkaha arasında bir gülümseme ile bakmıştı. O arada elinde Shorts vardı ve sonra onu izlemeye devam etti. Neden bu kadar tepkisiz olduğunu sorduğumda "bilmiyorum" dedi. Shorts izlemeye devam etti. Ben de bir müddet bekledim ve sonra görüşürüz dedim.
Yine aynı kahkaha ve gülümseme arası küçümseme içermeyen tatlı şeyi bir daha yaptı. Görüşürüz dedi.

2 gün ben depresyon gibi geçirdim. Sonra bana bir yanıt vermediğini hatırladım ve yanlış değilse bir ihtimal diyerekten yine yanına gittim hal hatır sordum hastaydı iyileştin mi falan muhabbeti yaptım. O da bana aynı şekilde klasik cevapları verdi ama doğru hatırlıyorsam hep telefona baktı ve enerjisiz bir sesi vardı.

Ben de içimden sanırsam bu iş yatar diye düşündüm ve kalktım. Ayakta biraz kararsızlık yaşadım sonra gittim.

Bundan sonraki günlerde hiçbir zaman ilk gelip benimle konuşmadı ki çok asosyal biri olup bütün gününü yakın akrabasıyla ve telefonuyla geçirdiği için normal olduğunu düşündüğüm bir durum. Aynı zamanda yanlış değilse en az 3 kez başka kızlarla konuşurken beni izlediğini yakaladığımı hatırlıyorum.

Şimdi ise lazartesi yanına gitmek istiyorum tekrar. Ama ondan bir cevap almaya çalışmak onu kazanabileceksem de kaybetmeme yol açar diye de korkuyorum. Bu belirsizlikle de yaşamak istemiyorum. Çok ürkek ve asosyal biri olduğu için çok kestirme cevaplar veriyor ve konuşmak zahmetli oluyor. Bu yüzden normalde kullandığım teknikler ve edebiyatım da onda işlemiyor gibi. Sanırsam aşık olduğum için de çok heyecanlanıyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız? Belki de sürekli kendimi kandırıyorum.

Maksimum ne kaybedebilirsiniz ki deneyin gitsin.

Hocam kiz bana bir tik kendi egosunu yukseltiyor gibi geldi.

Kendisi aktif olarak bir şey denemiyor gibi izlemek dışında sadece beni biraz kıskandığını düşünüyorum ama her kıskanma sevgiden olmayabilir.(kendimden biliyorum) Tabii sırf tekrar yanına gitmem için izliyorsa orası ayrı ama bilmiyorum.

Belirsizlik yok ki kızın ilgisi yok size.

Ben de bir müddet aynı fikirdeydim ama bilmiyorum belki bir şekilde kendimi tekrar kandırdım ya da kıskanıyordur belki bilmiyorum.

Maksimum ne kaybedebilirsiniz ki deneyin gitsin.

'Bu kızla sevgili olabilir miyim?' konusundaki mesaj Bu kızla sevgili olabilir miyim?
Bu fikirde olanlar da var ama bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı