Çözüldü Steam Açılırken sürekli git gel yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

linuxay18

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RTX 4070 Dual OC white
Ryzen 5 7500f
Kioxia Exceria Pro 1tb
Zowie xl2546k 240 hz
Asus PRIME A620M-E-CSM AM5 Soket DDR5 6400(OC)
Arkadaşlar bu sorun 3 gündür var, bilgisayara virüs testi yaptım virüs yok, zaten virüslü sitelere inmiyorum resim indirirken bile VirusTotal'den bakıyorum virüslü mü diye, artı Kaspersky kullanıyorum 2 senedir, yani virüs yok bilgisayarda. Fakat Steam silip tekrar yüklememe rağmen aynı bu şekilde açılıyor sorunu nasıl çözebileceğimi bilen varsa çok mutlu olurum.

Çözüm
yok yaptım herşeyi yine aynısı
Hmm, videoyu bir kez daha izledim. Bu duruma grafik kartın sebebiyet veriyor olabilir. Steam açıldığında beta sürüme geç bakalım düzelecek mi. Düzelmezse donanımsal hızlandırmayı kapat bakalım ne olacak.

1730641822963.png
Hocam bende de aynı sorun var ama pek takmıyorum sonuçta acılıyor
Knk açılıyoda aşırı sinirim bozuluyo takıntılıyım ben biraz boyle şeylere neden böyle bişey oluyo yani mesela

Steam'i kalıntılarıyla birlikte silip yüklemen lazım. Çalıştır'a %appdata% yazıp açılan klasörden bir üst klasöre çıkıp Local klasörüne gir. Oradan Steam klasörünü bul ve sil.

C:\Users\kullaniciAdin\AppData\Local

Aynı zamanda C diskindeki Program Files klasöründe yer alan Steam klasörlerini de sil. Bu işlemlerden sonra Steam'i tekrar yükle.

Steam'i kalıntılarıyla birlikte silip yüklemen lazım. Çalıştır'a %appdata% yazıp açılan klasörden bir üst klasöre çıkıp Local klasörüne gir. Oradan Steam klasörünü bul ve sil.

Aynı zamanda C diskindeki Program Files klasöründe yer alan Steam klasörlerini de sil. Bu işlemlerden sonra Steam'i tekrar yükle.
bi deniyim eger çözülürse tekrar yazıcam

Son düzenleme:
Hmm, videoyu bir kez daha izledim. Bu duruma grafik kartın sebebiyet veriyor olabilir. Steam açıldığında beta sürüme geç bakalım düzelecek mi. Düzelmezse donanımsal hızlandırmayı kapat bakalım ne olacak.

1730641822963.png

Çözüm
Hmm, videoyu bir kez daha izledim. Bu duruma grafik kartın sebebiyet veriyor olabilir. Steam açıldığında beta sürüme geç bakalım düzelecek mi? Düzelmezse donanımsal hızlandırmayı kapat bakalım ne olacak.

Eki Görüntüle 2343794

Düzeldi reis eyvallah ama niye boyle yapıyor ki bu?

Düzeldi reis eyvallah ama niye boyle yapıyor ki bu?
Açıkçası bilmiyorum. GPU sürücülerinin uyumsuzluklarından dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benzer sorun Chrome tarayıcıda da oluyor. Ama tamamen rastgele donanımlarda oluyor belirli sebebi yok. Sonraki güncellemelerde donanım hızlandırmayı açıp düzelip düzelmediğini test edebilirsin.

Açıkçası bilmiyorum. GPU sürücülerinin uyumsuzluklarından dolayı oluyor diye düşünüyorum. Benzer sorun Chrome tarayıcıda da oluyor. Ama tamamen rastgele donanımlarda oluyor belirli sebebi yok. Sonraki güncellemelerde donanım hızlandırmayı açıp düzelip düzelmediğini test edebilirsin.
Tekrardan sağol,steam güncellemesinden sonramı tekrardan açıyım yoksa bir sonraki gpu driver update yaptığım zamanmı deniyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı