Açılışta "American Megatrends" ekranı problem yaratır mı?

Captainamericaa

Hectopat
Merhabalar, az önce BIOS güncellemesi yaptım. Sadece ilk açılışta American Megatrends ekranı çıktı. Daha sonra çıkmadı. Bu normal midir yoksa bir sıkıntı mı oldu?

Anakart:

BIOS 1401 idi 1606'ya yükselttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarında logo show gibi bir ayar varsa onu açın, onun dışında eğer o ekranda takılı kalıp bazı şeyler yazmadıysa sorun yok.

Bios yüklemesinden sonra bios yüklemesinin başarılı olduğunu biostan ayar yapmanız için su tuş devam etmek için bu tuş gibi secenekler sunmustur guncellenen bios sıfırlanır bios ayarlarınızı tekrardan yapmalısınız.

Bios ayarlarında logo show gibi bir ayar varsa onu açın, onun dışında eğer o ekranda takılı kalıp bazı şeyler yazmadıysa sorun yok.
Yok hayır. Sadece bu logo gözüktü. F1'e basmamı istedi. Sonrasında 3 kez açıp kapadım bilgisayarı bir daha gözükmedi.
O ekran anakartta herhangi bir sorun varsa onu gösterir, fotoğrafını atsaydınız keşke.
Direkt sistem bilgilerimin yazdığı bir ekran ve American Megatrends yazısı gözüktü. Sonra F1 ile kapandı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı