Windows 10 Ghost Spectre Superlite Pro 2004 sürümü performanslı mıdır?

Sansar SaIvo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB DDR3
SSD veya HDD modeli
520 SanDisk
Ekran kartı
HD520
İşlemci
Intel I7-6500u
Intel i7-6500U HD520 8 GB DDR3 RAM sisteme Windows 10 2004 Superlite Ghost sürümü kurulursa diğer işletim sistemlerine göre daha iyi performans mı verir? Oynadığım ve arka planda kalan şeyler Discord, GoodbyeDPI, Spotify ve Metin2. Sizce bu sürümü kurmalı mıyım?

Hocam Ghost Spectre 1 yıl öncesine kadar geliştirmeyi bıraktı size önerim XOS, kernelos, X-Lite şeklinde olacaktır hafiflik için tiny10 önerebilirim iyi sosyaller :)

Hocam Ghost Spectre 1 yıl öncesine kadar geliştirmeyi bıraktı size önerim XOS, kernelos, X-Lite şeklinde olacaktır hafiflik için tiny10 önerebilirim iyi sosyaller :)

Hocam biraz araştırdım ve kernelos kurmaya karar verdim fakat bunun da birkaç sürümü var. Sürümleri sıralayacak olursak 22H2 AiO-yurei ve 21H2 server. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Server sürümü günlük kullanım için daha uyumlu değil midir hocam? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.

Hocam server sürümü hakkında bilgim yok açıklamaya yazılmış fakat işletim sisteminde ne gibi değişiklikler var bilemiyorum neredeyse yarı yarıya boyut farkı var, araştırıp döneceğim size.

@Sansar SaIvo hocam tercih edebilirsiniz fakat bazı kişiler 21H2 sürümünde driver kurmakta güçlük çekmişler bazı hatalar çakışmalar olmuş stabilite için 22H2 AiO daha yatkın geldi fakat deneyip test etmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Hocam server sürümü hakkında bilgim yok açıklamaya yazılmış fakat işletim sisteminde ne gibi değişiklikler var bilemiyorum neredeyse yarı yarıya boyut farkı var, araştırıp döneceğim size.

@Sansar SaIvo hocam tercih edebilirsiniz fakat bazı kişiler 21H2 sürümünde driver kurmakta güçlük çekmişler bazı hatalar çakışmalar olmuş stabilite için 22H2 AiO daha yatkın geldi fakat deneyip test etmenizi öneririm.

Anladım hocam. Normalde 21H2 kurmayı düşünüyordum fakat bunu işin ehlinden dinlemek gerek :d teşekkürler hocam araştırıp yorum attığınız için çözüm olarak işaretliyorum.

Anladım hocam. Normalde 21H2 kurmayı düşünüyordum fakat bunu işin ehlinden dinlemek gerek :d teşekkürler hocam araştırıp yorum attığınız için çözüm olarak işaretliyorum.
Ben teşekkür ediyorum hocam sizlere yardım ederek kendi bilgimi de tazelemiş oluyorum. Dediğim gibi test etmenizi öneriyorum bazı kişilerde oluşan sorunlar sizde olmayabilir. Uğraşmam diyorsanız stabiliteden şaşmayın aralarında çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı