Açılışta disk checking hatası

Chkdsk.
Bir de yalnızca bunu yazın PC açıkken disk checking yapabilir yönetici olarak çalıştırıp yapın.
CMD kısmını halledip y yazdım sistemi yeniden başlatınca hiç ellemedim 2 kere 8 saniyelik gösterdi (ki normalde 1 kere gösterir başlatır)yine bir 10 saniye sürüp PC başlatıldı ve masaüstüne geldim.

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

cipher/w:c

ipconfig /flushdns

Bu kodların hepsini CMD'ye yazın ve hepsinin tamamlanmasını bekleyin(yönetici olarak çalıştır)
Büyük ihtimalle düzelecek.

Son düzenleme:
Chkdsk.
Bir de yalnızca bunu yazın PC açıkken disk checking yapabilir yönetici olarak çalıştırıp yapın.

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

cipher/w:c

ipconfig /flushdns

Bu kodların hepsini CMD'ye yazın ve hepsinin tamamlanmasını bekleyin(yönetici olarak çalıştır)
Büyük ihtimalle düzelecek.
Chkdsk. çalışmadı hata:
'Chkdsk.' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.
diğer kodları girince olmadı mı?
Yani düzelmedi mi
Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.

En sondaki kodu girince oldu sanırım
--------------------------------------------------- Böyle sonsuza kadar gitti değil mi?

Yani düzelmedi mi

En sondaki kodu girince oldu sanırım
--------------------------------------------------- Böyle sonsuza kadar gitti değil mi?
Aynn öyle sonsuza kadar gitti, ipconfig /flushdns kodunu yazınca:
Windows IP Configuration

Successfully flushed the DNS Resolver Cache.

Yazdı ve yeniden başlatmalı mıyım ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı