CMD kısmını halledip y yazdım sistemi yeniden başlatınca hiç ellemedim 2 kere 8 saniyelik gösterdi (ki normalde 1 kere gösterir başlatır)yine bir 10 saniye sürüp PC başlatıldı ve masaüstüne geldim.
Chkdsk. çalışmadı hata:Chkdsk.
Bir de yalnızca bunu yazın PC açıkken disk checking yapabilir yönetici olarak çalıştırıp yapın.
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
cipher/w:c
ipconfig /flushdns
Bu kodların hepsini CMD'ye yazın ve hepsinin tamamlanmasını bekleyin(yönetici olarak çalıştır)
Büyük ihtimalle düzelecek.
Diğer kodları deneyin.
diğer kodları girince olmadı mı?Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.
Yani düzelmedi midiğer kodları girince olmadı mı?
Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.
Aynn öyle sonsuza kadar gitti, ipconfig /flushdns kodunu yazınca:diğer kodları girince olmadı mı?
Yani düzelmedi mi
En sondaki kodu girince oldu sanırım
--------------------------------------------------- Böyle sonsuza kadar gitti değil mi?
Sorunum halen devam ediyor.
Sorunum halen devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.