Açılışta disk checking hatası

fb4lif3

Centipat
PC her açılışta 8 saniye içinde disk taramayı geçebilirsiniz yazıyor. Sebebi nedir? Son 2-3 gündür sorunum var.

Chkdsk.
Bir de yalnızca bunu yazın PC açıkken disk checking yapabilir yönetici olarak çalıştırıp yapın.

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

cipher/w:c

ipconfig /flushdns

Bu kodların hepsini CMD'ye yazın ve hepsinin tamamlanmasını bekleyin(yönetici olarak çalıştır)
Büyük ihtimalle düzelecek.

Son düzenleme:
Chkdsk. çalışmadı hata:
'Chkdsk.' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.
diğer kodları girince olmadı mı?
Yani düzelmedi mi
Cevapladım sandım fakat cevaplayamamışım, hangisi hatırlamıyorum ama birini girince saniyede 1-2 şer kere gelen ... Yazısı çıktı ve büyük ihtimalle yarın sabah deneme fırsatım olacak.

En sondaki kodu girince oldu sanırım
--------------------------------------------------- Böyle sonsuza kadar gitti değil mi?

Yani düzelmedi mi

En sondaki kodu girince oldu sanırım
--------------------------------------------------- Böyle sonsuza kadar gitti değil mi?
Aynn öyle sonsuza kadar gitti, ipconfig /flushdns kodunu yazınca:
Windows IP Configuration

Successfully flushed the DNS Resolver Cache.

Yazdı ve yeniden başlatmalı mıyım ?

Sorunum halen devam ediyor.

Aklıma son olarak bu geliyor
C diskine sağ tık yap özellikler de o menüleri bir gez orada araçlar diye bir sekme olacak o sekmenin içinde denetle diye bir araç olacak onu da yap bakalım sorunu bulacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…