Açılmak veya açılmamak kararsızlığı

Adamın yaşı 18 ve sevdiğini söyleme bu yaşta olmaz diyenler var. Cidden çok güldürdünüz bugün beni .

Benim tavsiyem uzun bir aradan sonra görüştünüz, hemen söylemeyin sevdiğinizi derim.

Onunla birlikte vakit geçirmeye çalışın, istemsizce bir an da söyleyip rahatlamış olursunuz.

Reddedilsenizde birşey kaybetmeyeceksiniz, bunu her zaman hatırlamaya çalışın.

Merhabalar,
Öncelikle ona açılmazsan yani sevdiğini belli etmezsen o senin düşüncelerini bilemez. İşin ucunda ölüm yok, söyle gitsin. Hem reddederse de başka kız mı yok? Sana daha iyisini buluruz, korkma. Gerçekten korkma, içine atma. Olan sana oluyor, o güzelce hayatını yaşamaya devam ederken sen acı çekiyorsun. Kendine neden acı çektiriyorsun? Neden böyle yapıyorsun? Yapma, gerçekten değmez.
Arkadaşlar mesaj yazdım. Olur buluşuruz dedi sonra da ne hakkında dedi. Ben de buluşunca konuşalım yazdım. Heyecandan gebereceğim galiba.
Olan biteni bize de söylersin. Umarım istediğin gibi olur.

Arkadaşlar mesaj yazdım. Olur buluşuruz dedi sonra da ne hakkında dedi. Bende buluşunca konuşalım yazdım. Heyecandan gebericem galiba.
Bence buluşup okul ve iş hayatını konu edip zaman geçirin derim. Birlikte vakit geçirip onu sevdiğinizi belli edin. Ama şimdiden direk sevdiğinizi söylemeyin bence.

Acilirsan belki sevgilin olur açılmazsan hiç olmaz.

Arkadaşlar mesaj yazdım. Olur buluşuruz dedi sonra da ne hakkında dedi. Bende buluşunca konuşalım yazdım. Heyecandan gebericem galiba.
AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞ BAŞARDIK LANNNN BAŞARDIIIIIIIIK AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…