Açılmak veya açılmamak kararsızlığı

1- hayatımızda ki kararları alma bilincimiz yaşımızla değil yaşadığımız olaylar neticesinde belli olur.
2- en uygun yaş 24 dedin. Peki sen kaç yaşındasın?
3- 24 yaşını neye göre belirliyorsun?

24 yaşıda bir birey mesleğini edinmiş ve doğru karar veren bir birey olur daha liseyi bitirmeden kıza yürümenin bir anlamı yok çünkü bir mesleğin yok sevgili olsanız bile anca 1 yıl sürer 1 yıl için psikolojini de bozmana da hiç gerek yok.

En fazla kız seni reddeder, denedim ama olmadı dersin. Hiç denemeyip içinde ukde kalmasından daha iyidir.

24 yaşında bir birey mesleğini edinmiş ve doğru karar veren bir birey olur daha liseyi bitirmeden kıza yürümenin bir anlamı yok çünkü bir mesleğin yok sevgili olsanız bile anca 1 yıl sürer 1 yıl için psikolojini de bozmana hiç gerek yok.

Kıza evlenme teklifi etmeyecek, açılacak. 6 yıl daha mı beklesin adam açılmak için?

24 yaşıda bir birey mesleğini edinmiş ve doğru karar veren bir birey olur daha liseyi bitirmeden kıza yürümenin bir anlamı yok çünkü bir mesleğin yok sevgili olsanız bile anca 1 yıl sürer 1 yıl için psikolojini de bozmana hiç gerek yok.
Kardeş o kadar boş yapıyorsun ki sana yazmadan duramıyorum. Sen kimsin ki insanların hayatlarında ne olacağını görüyorsun? Medyum musun yoksa kahin mi? Anca 1 yıl sürer ne demek? Geleceği mi görüyorsun sen? Burada bir bireyin hayatındaki önemli bir karar söz konusu forumdaki insanları muhatap almış gelmiş akıl soruyor. Gerek yok yapma yaparsan da 1 yıl sürer ne demek yani? Düşünerek yorum yapın ya da hiç yapmayın kardeşim.

Bence sevgini ona anlatmalısın bize anlattığın gibi ikinizde olgun insanlarsınız en fazla ne diyebilirki belki de oda seni seviyor
Kanka ölümlü dünya söyle gitsin içinde tutma.

Direkt karşısına geçip "ben seni seviyorum, benimle çıkar mısın" de. Hayır derse tamam de ve o kızı bitir kafanda. Hayır cevabını aldıktan sonra tiksinirsin zaten, unutamam diye düşünme. Evet cevabını vermez boşuna evet derse ne demeliyim diye vakit harcama.

Direkt karşısına geçip "ben seni seviyorum, benimle çıkar mısın" de. Hayır derse tamam de ve o kızı bitir kafanda. Hayır cevabını aldıktan sonra tiksinirsin zaten, unutamam diye düşünme. Evet cevabını vermez boşuna evet derse ne demeliyim diye vakit harcama.
Aynen. Çık karşısına ''seni seviyorum benimle çıkar mısın?'' de. Hayır derse de boşver sana kız mı yok oğlum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı