Açılmamış damacana suyunun içinden hortum çıktı

Olay Eskişehir'de yaşandı, Eskişehir'de bir vatandaş damacana su aldı. Açılmamış damacana suyunun içinden hortum çıktı, vatandaş karşısında muhatap bulamadığı için halkın sağlığını tehtit eden bu durum karşısında sessiz kalmayarak avukatıyla beraber olayı yargıya taşıyacak. İlerleyen günlerde bir gelişme olursa konuyu güncellerim.

İşin tuhafı o damacananın içine o hortum nasıl girdi? Sonuçta paketlerken falan dikkat edilmiyor mu, edilmediyse de aşırı ihmalsizliktir bu. Yargının gereken işlemleri yapması dileğiyle. Bir şey almaya korkar olduk, işini doğru düzgün yapan kişilerle karşılaşmak dileğiyle. Haberi aldığım site.

Eki Görüntüle 1156013
Hocam o hortum nasıl girdi, alan kişi alırken nasıl görmedi ve eğer sipariş ettiyse getiren adam nasıl görmedi? İlginç.
 
Boş zannedilen damacana bu şekilde mi doldurulmuş acaba? Yoksa dolum yapan sistemin bir parçası mı bu? Eğer öyleyse basınçlı suyun etkisiyle yerinden çıkmış olması daha mantıklı geliyor.
 
Kimse görmedi mi kocaman hortumu? Hadi denetim yapan ekip görmedi garip bir şekilde, taşımacı nasıl görmedi? Kocaman hortum bu görünmeyecek şey değil.
 
Bize Nestleden paket lastiği çıkmıştı. Suyu sebile taktım bi baktım bir şey süzüldü damacana içinde. Paket lastiğiymiş. Bayi özür dileyip 2 damacana ücretsiz su vermişti. Bizim de içimize sinmedi firmayı değiştirdik sonra.
 
Arıtma kullanın millet. Biz mis gibi 13-14 senedir kullanıyoruz ve hiç sıkıntı yaşamadık. Zamanında bakım yaptırdığınız zaman market suyuna vereceğiniz para ile aynı hesaba çıkıyorsunuz ama daha sağlıklı su içmiş oluyorsunuz. Su kesilmesine karşı sadece 2 tane 5 litrelik plastik şişe var bizim evde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı