Mehmet Efe Yıldız Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Benim bilgisayar açılmıyor format atmak istiyorum nasıl olur?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 11 Mayıs 2022 #2 Flash belleğe ISO dosyası yazdırıp sistemi flash bellek üzerinden boot edeceksiniz. Bu arada açılmıyor derken? BIOS'a girebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Flash belleğe ISO dosyası yazdırıp sistemi flash bellek üzerinden boot edeceksiniz. Bu arada açılmıyor derken? BIOS'a girebiliyor musunuz?
0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 11 Mayıs 2022 #3 Siyah ekranda mı kalıyor? Artı 0 Eksi
Berkaypro Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Masaüstü bilgisayar mı, dizüstü bilgisayar mı? Artı 0 Eksi
abeslank Picopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #5 Mehmet Efe Yıldız dedi: Benim bilgisayar açılmıyor format atmak istiyorum nasıl olur? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bilgisayara takıp format at. Ardından tekrar eski bilgisayara yerine tak. Artı 0 Eksi
Mehmet Efe Yıldız dedi: Benim bilgisayar açılmıyor format atmak istiyorum nasıl olur? Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkartıp başka bilgisayara takıp format at. Ardından tekrar eski bilgisayara yerine tak.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.015 Makaleler 4 Çözümler 20 11 Mayıs 2022 #6 Açılmıyor derken biraz daha açın Windows'tan kaynaklı bir sorun mu yoksa güç mü gelmiyor? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Mayıs 2022 #7 BIOS'a girebiliyorsan yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Efe Yıldız Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #8 Itechin.g dedi: Açılmıyor derken biraz daha açın Windows'tan kaynaklı bir sorun mu yoksa güç mü gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Ya casper logosunda kalıyor bios a girilmiyo abeslank dedi: HDD'yi çıkartıp başka bilgisayara takıp format at. Ardından tekrar eski bilgisayara yerine tak. Genişletmek için tıkla... Çıkartırsam başka bilgisayara takmam çünkü bu kasalı evdeki diğerleri laptop ve kablo yok Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Açılmıyor derken biraz daha açın Windows'tan kaynaklı bir sorun mu yoksa güç mü gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Ya casper logosunda kalıyor bios a girilmiyo abeslank dedi: HDD'yi çıkartıp başka bilgisayara takıp format at. Ardından tekrar eski bilgisayara yerine tak. Genişletmek için tıkla... Çıkartırsam başka bilgisayara takmam çünkü bu kasalı evdeki diğerleri laptop ve kablo yok
abeslank Picopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #9 Mehmet Efe Yıldız dedi: Ya Casper logosunda kalıyor BIOS'a girilmiyor Genişletmek için tıkla... Kral sen önce servisi arayıp durumu bir anlat bakalım ne diyecekler sana Artı 0 Eksi
Mehmet Efe Yıldız dedi: Ya Casper logosunda kalıyor BIOS'a girilmiyor Genişletmek için tıkla... Kral sen önce servisi arayıp durumu bir anlat bakalım ne diyecekler sana
KS KS Mehmet Efe Yıldız Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #10 0XYG3N dedi: Siyah ekranda mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Casper logosunda kalıyor Açılıyordu 1 2 işimi hallettim bilgisayarı kapatıp yemeğe gittim açılmamaya başladı Artı 0 Eksi
0XYG3N dedi: Siyah ekranda mı kalıyor? Genişletmek için tıkla... Casper logosunda kalıyor Açılıyordu 1 2 işimi hallettim bilgisayarı kapatıp yemeğe gittim açılmamaya başladı