Açılmayan BIOS'u sıfırlamak, BIOS'u tekrar açar mı?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Sorum yukarıdaki gibidir. Mümkün müdür, açılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u pas geçiyor yani, BIOS da Fast boot açıktır, Windows yüklü diski çıkaracaksın, sistemi açacaksın, gelen ekrandan BIOS'a girip Fastboot'u kapatacaksın, sonra diski geri takacaksın.

Ve kanka benim BIOS'um eski BIOS'ta çok fazla ayar yok sana BIOS modelini yazabilirim.

Bu cihaz laptop mu?

Evet.

Şimdi siz sisteme format attınız, format sonrası bir daha BIOS'a giremediniz, bütün sorun bu doğru mu?

Evet. Hiçbir tuş artık çalışmıyor Windows 10 Pro'nun eski sürümünü yükledim sonra Windows 11 Pro'ya geçtim ve şu an oradayım.

Şimdi siz sisteme format attınız, format sonrası bir daha BIOS'a giremediniz, bütün sorun bu doğru mu?

BIOS'um Phoenix setup Lenovo B570E2.

Windows içerisinden, Shift tuşana basıp yeniden başlat diyerek girmeyi denediniz mi?

Ekran kartım UEFI desteklemiyor dediğim gibi müşteri hizmetleriyle konuştum BIOS sıfırla dedi işte tırsıyorum BIOS eğer ki olmazsa Windows'um bir daha açılmazsa silerse ne olacak çünkü boot sekmesinde Windows boot Manager olarak seçili.

Ekran kartım UEFI desteklemiyor dediğim gibi müşteri hizmetleriyle konuştum BIOS sıfırla dedi işte tırsıyorum BIOS eğer ki olmazsa Windows'um bir daha açılmazsa silerse ne olacak çünkü boot sekmesinde Windows boot Manager olarak seçili.

Ayarlar sonuçta silinecek Windows'um silinip ve BIOS düzelmezse ne olacak onun için tırsıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı