BIOS'u pas geçiyor yani, BIOS da Fast boot açıktır, Windows yüklü diski çıkaracaksın, sistemi açacaksın, gelen ekrandan BIOS'a girip Fastboot'u kapatacaksın, sonra diski geri takacaksın.
Bu cihaz laptop mu?
Şimdi siz sisteme format attınız, format sonrası bir daha BIOS'a giremediniz, bütün sorun bu doğru mu?
Şimdi siz sisteme format attınız, format sonrası bir daha BIOS'a giremediniz, bütün sorun bu doğru mu?
Windows içerisinden, Shift tuşana basıp yeniden başlat diyerek girmeyi denediniz mi?
Ekran kartım UEFI desteklemiyor dediğim gibi müşteri hizmetleriyle konuştum BIOS sıfırla dedi işte tırsıyorum BIOS eğer ki olmazsa Windows'um bir daha açılmazsa silerse ne olacak çünkü boot sekmesinde Windows boot Manager olarak seçili.
Siz BIOS sıfırlamaya kafayı takmışsınız, beni dinlemiyorsunuz, bırakın şu BIOS sıfırlamayı cihazı sökmeden sıfırlayamazsınız zaten.
Cihazı açar açmaz, FN tuşuna basılı tutup, F1 ve F2 tuşlarına hızlı hızlı basın.
O zaman Windows yüklü diski çıkarıp gireceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.