Açılmayan Laptop

Lexus LFA

Hectopat
Yaklaşık 1 ay önce Ramazan'ın yeni başladığı zamanlar oyun oynuyordum sahura kadar sonra dizi izlemeye karar verdim ve oyundaki sürekli tıklama bug'ını yaptım ve oyuna görev yöneticisinden öncelik tanıdım. Keşke tanımaz olaydım neden tanıdıysam artık... Dizim bitti bilgisayarı kapadım (bilgisayar koltuğun üzerinde) ve sabah kalktım kaç param olmuş diye bilgisayara yöneldim ancak PC açılmadı. Açma tuşuna basıyorum o her zamanki laptop çalışma sesi geliyor içeriden 2 saniye sürüyor ve sonra o ses gidiyor. Açma tuşundaki ışık hala yanıyor ama PC çalışmıyor ne ekran var ne de ses. Nasıl çözebilirim? Biraz sıkıntı bir konu ama merak ettim. (Diziyi bilgisayardan izlemedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
laptop'un elektrik bağlantısını kes sonra bataryayı yani pili çıkart. Bu şekilde 10-15 saniye açma kapama düğmesine yani, Power düğmesine basılı tut. Daha sonra 10-15 dakika bu şekilde beklet. laptop'un pili olmadan doğrudan adaptörü bağla ve açmayı dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı