Daha önce Google hesabı ile giriş yaptıysanız, Google'ın yaptığı cihazımı bul uygulaması ile görebilirsiniz.
Batarya çıkarılabilen bir telefonsa çoğunlukla bataryanin ordu yerde yazar.
Hocam bayağı eski yani 2018'den beri açılmayan telefon bulunur mu bilmiyorum.
Ne yazık ki çıkarılmıyor![]()
Daha önce giriş yaptıysanız ve hesaptan kaldırmadıysanız gözükmesi gerek.Hocam bayağı eski yani 2018'den beri açılmayan telefon bulunur mu bilmiyorum.
Ne yazık ki çıkarılmıyor![]()
Tamamdır bakıcam hocam.Daha önce giriş yaptıysanız ve hesaptan kaldırmadıysanız gözükmesi gerek.
Telefona eğer ömür boyu garantili diye, istediğiniz zaman gidip tekrardan değiştirdiğiniz ekran koruyuculardan taktırdıysanız önceden, firmada IMEI olarak kayıtlı diye biliyorum. Belki yardımcı olabilirler.
Hocam telefon ekranı kırıktı imei lazım oldu.Allah razı olsun dediğiniz şekilde öğrenebildimDaha önce Google Hesabı ile giriş yaptıysanız, Google'ın yaptığı Cihazımı Bul uygulaması ile görebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.