Epic Games Açılmıyor

erenkarakus1453

Picopat
Daha fazla  
Fm oynamak isterken bir anda Epic Games'e attı. Sanırım oturum açmak lazım ama girilmiyor. Fotoğraftaki gibi kaldı. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• 20250621_230143.jpg
    20250621_230143.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'i kapatıp açmayı veya bilgisayari kapatıp açmayı denediniz mi? Epic Games'i silip yüklemeyi denediniz mi?

Epic Games'i kapatıp açmayı veya bilgisayari kapatıp açmayı denediniz mi? Epic Games'i silip yüklemeyi denediniz mi?
Epic games'i silip yüklemek dışında ikisini denedim ama sonuç yine aynı oldu. Onu da deneyeyim hocam sağolun.

Yok hocam düzelmedi yine aynı ekran.

Son düzenleme:
Epic games'i silip yüklemek dışında ikisini denedim ama sonuç yine aynı oldu. Onu da deneyeyim hocam sağolun.

Yok hocam düzelmedi yine aynı ekran.
Çalıştıra %appdata% yazıp oradaki Epic Games klasörünü silip ve yine %localappdata% yazıp oradakinide silmeyi deneyin hocam başka bişey gelmedi aklima. Çözemezseniz Epic Desteğe yazın onlar daha iyi bilir.

Çalıştıra %appdata% yazıp oradaki Epic Games klasörünü silip ve yine %localappdata% yazıp oradakinide silmeyi deneyin hocam başka bişey gelmedi aklima. Çözemezseniz Epic Desteğe yazın onlar daha iyi bilir.
Çözdüm hocam. Wi-fi ile ilgili bir problem varmış,vodafone'dan güvenli interneti kapattığımda giriş yapabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı