Steam Açılmıyor

Antivirüs kullanıyor musunuz hocam?

Hayır sadece GoodbyeDPI ve DS4Windows kullanıyorum.

Siz yine de dediklerimi deneyin.
az önce hibit uninstalleer ilöe kökten silip tekrar indirdim ve açıldı. Fakat bilgisayarı kapatıp açıp steame girdiğimde önce sorunsuz açıldı 1 saniye sonra kapandı. tekar açtımö ve aynı oldu. ne yapıcam bilgisayarda çakışan bir şeymi var anlamadım.
1769712369581.png

Son düzenleme:
az önce hibit uninstalleer ilöe kökten silip tekrar indirdim ve açıldı. Fakat bilgisayarı kapatıp açıp steame girdiğimde önce sorunsuz açıldı 1 saniye sonra kapandı. tekar açtımö ve aynı oldu. ne yapıcam bilgisayarda çakışan bir şeymi var anlamadım.
Win + R yap çalıştır kutusuna %localappdata%\Steam yazıp enterla. Çıkan pencerede htmlcache ve eğer varsa widevine klasörlerini sil. Tekrar dene.

---

Önce üsttekini yap düzelmezse şuna sağ tıkla;
1769711444059.png

Hedef kısmının sonuna bir boşluk bırak -disable-gpu yaz. Uygula tamam. Buna çift tıklayarak aç Steam'i.
1769711611696.png

Win + R yap çalıştır kutusuna %localappdata%\Steam yazıp enterla. Çıkan pencerede htmlcache ve eğer varsa widevine klasörlerini sil. Tekrar dene.

---

Önce üsttekini yap düzelmezse şuna sağ tıkla;
Eki Görüntüle 2649941

Hedef kısmının sonuna bir boşluk bırak -disable-gpu yaz. Uygula tamam. Buna çift tıklayarak aç Steam'i.
Eki Görüntüle 2649943
sırayla yaptım ikisinide malesef aynı.
1769712690047.png

O programı bilmediğim için önermiyorum. Tekrar deneyin.
hibit uninstaller zaten bilgisayarda steamle ilgili ne varsa sildi. tekrar indirip açtığımda açıldı ama bilgisayarı yeniden başlatınca aynı şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı