Açlıktan bağıran kediler nasıl susturulur?

Sercan Turunç

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar. 4 tane kedim var. 1 anne 3 tanede yavru olmak üzere. Acıktıklarında kapının önüne gelip iğrenç şekilde bağırıyorlar ve susmuyorlar. Hani bana kalsa çok sorun değil ama annem ve babam kafayı yiyorlar. Götürüp atacağım kedileri diyor babam ya da annem ya susmayı öğret ya da gidip birine ver diyor. Ben bu kedileri nasıl susturabilirim? Bu arada sokak kedisi hepsi yani cins kedi falan değiller. Evde ne varsa o yemekten veririz ve yerler yemek seçmezler sebze yemekleri dışında. Mesela sabahları evde onlara verecek bir şey olmaz ve kahvaltı olana kadar başımızın etini yerler. Nasıl susturabilirim? Bir taktik verin.

Selam arkadaşlar. 4 tane kedim var. 1 anne 3 tanede yavru olmak üzere. Acıktıklarında kapının önüne gelip iğrenç şekilde bağırıyorlar ve susmuyorlar. Hani bana kalsa çok sorun değil ama annem ve babam kafayı yiyorlar. Götürüp atacağım kedileri diyor babam ya da annem ya susmayı öğret ya da gidip birine ver diyor. Ben bu kedileri nasıl susturabilirim? Bu arada sokak kedisi hepsi yani cins kedi falan değiller. Evde ne varsa o yemekten veririz ve yerler yemek seçmezler sebze yemekleri dışında. Mesela sabahları evde onlara verecek bir şey olmaz ve kahvaltı olana kadar başımızın etini yerler. Nasıl susturabilirim? Bir taktik verin.
Anne mi bağırıyor yavrular mı ?

Yavrular bağırıyor ise büyünce susar anne de bağırıyor ise hiç susmazlar.

Mama alabilirsiniz.

10-15 TL'ye mamalar var hem karınlarında şişiyor tok tutuyor anneye 1 kaşık dolusu yavrulara da (çok küçük değilse) 1 tatlı kaşığı yeter de artar. Zaten anneleri de emziriyordur herhalde.

Benim 3 kedim var. Bakamıyorsan sahiplendirmen lazım. Büyünce sahiplendircen tabi. Şuanda yavrular daha. Kuru mama alabillirsin hayvanlara. Yalnız suları hazır bulunsun yanlarında. Taktik o işte kuru mama vericeksin. Bütçen varsa ND al hepsiburada dan. Markettekiler sağlıksız. Soracağın soru varsa mesaj atabilirsin. Yalnız veterinere gidip iç parazit aşılarını yaptırman lazım. Ve genel kontrol. Taktik kuru mama ve su.

Anne mi bağırıyor yavrular mı ?
Hepsi
Başkasına verebilirsiniz.
Büyüyünce vermeyi düşünüyoru ama daha küçükler
Mama alabilirsiniz.
Bana kalsa alacam ama annem babam almıyorlar ben de bir öğrenciyim okul olsa harçlığımdan keserim mama alırım ama okul yok harçlıkta yok
10-15 TL'ye mamalar var hem karınlarında şişiyor tok tutuyor anneye 1 kaşık dolusu yavrulara da (çok küçük değilse) 1 tatlı kaşığı yeter de artar. Zaten anneleri de emziriyordur herhalde.
Evet emziriyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı