Acronis imaja driver nasıl eklenir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kurban bayramınız mübarek olsun. Ben Windows 7 ve sysrep ile imaj alıp farklı makinelere kurmak istiyorum. İnternetteki örnekleri incelediğimde Acronis imaja driver paket entegre edilmiş sistem açıldığında driverlar kurulu halde geliyor. Bunu nasıl yaparım? Hangi Acronis sürümünü kurmam gerekiyor. Amacım tüm programları ayarları yapıp imaj almak ve konu komşuya kurmak

Son düzenleyen: Moderatör:
Komşularında seninle aynı donanıma mı sahip?
İmaj alma konusunda AOMEI'yi (Sergei Strelec WinPE içindeki) yıllardır kullanıyorum. Aynı USB Bellekte Windows 10-11 ISO, Xubuntu, Kaspersky Rescue Disk 2018 dosyaları, 20GB'lık Driverpack ve Office ISO dosyaları ve standart kurduğum veya kendi cihazımda kurduğum programları yanımda taşıyorum. İhtiyaç halinde kurulumu yapıp geçiyorum.

Tavsiyem, her bilgisayara format, sürücü ve gerekli program kurulumlarını yaptıktan sonra o bilgisayarda D diskinde bir yere yedek alman. İhtiyaç halinde sıfırdan format atmak yerine o imajı geri yüklemen zamanını daha fazla çalmayacaktır.

Arkadaşlar hata veriyor ne yapmam lazım. Driver eklerken oldu universal restore kullanırken.

@buyuksel burada mısın?

@buyuksel abi burada mısın dediğinden bir şey anlamadım vallahi madde madde anlatır mısın?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    483 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Arkadaşlar hata veriyor ne yapmam lazım. Driver eklerken oldu universal restore kullanırken.

@buyuksel burada mısın?

@buyuksel abi burada mısın dediğinden bir şey anlamadım vallahi madde madde anlatır mısın?

-Sergei Strelec Windows 11 veya 10 ISO indir. 4,5/5 GB boyutunda.
-Rufus ile USB Flash belleğe yazdır. Yapabilirsen USB içine Ventoy kurup direk ISO dosyasını atabilirsin.
-Bilgisayara formatını at, sürücülerini ve programlarını kur.
-Daha sonra bilgisayarı USB Bellek ile başlat ve Sergei Strelec ISO'sunu başlat.
-İçindeki AOMEI Backupper ile veya Acronis 2019 ile yanlış hatırlamıyorsam mevcut yedeğini farklı bir diske al.

ISO içine nlite ile ekleme çıkarma yapılabiliyor ama uğraştırıcı bir iş. Anlamıyorsan oralara girme. Elindeki ISO dosyasını da bozabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı