Çözüldü Prime OS GRUB'a nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kod:
menuentry 'Android' --class android  --class android-x86_64 --class gnu-linux --class os {
    set root='(hd0,2)'
    linux /android/kernel root=/dev/ram0 SERIAL=random logo.showlogo=1 androidboot.selinux=permissive quiet DATA= USB_DATA_PARTITION=1
    initrd /android/initrd.img
}

Dosyada yazdığınız kısmı silip bunu yapıştırın. hd0,2 kısmını kendinize göre değiştirmeniz gerekiyor. Sda = hd0, sdb = hd1 gibi. Bölümlemeler de virgül sonrası kısımdır. Sda1 = hd0,0 ; sda2 = hd0,1 gibi bir şekilde. Prime OS'u hangi disk bölümüne kurduysanız ona göre düzenlersiniz.
Kod:
menuentry 'Android' --class android  --class android-x86_64 --class gnu-linux --class os {
    set root='(hd0,2)'
    linux /android/kernel root=/dev/ram0 SERIAL=random logo.showlogo=1 androidboot.selinux=permissive quiet DATA= USB_DATA_PARTITION=1
}

Dosyada yazdığınız kısmı silip bunu yapıştırın. hd0,2 kısmını kendinize göre değiştirmeniz gerekiyor. Sda = hd0, sdb = hd1 gibi. Bölümlemeler de virgül sonrası kısımdır. Sda1 = hd0,0 ; sda2 = hd0,1 gibi bir şekilde. Prime OS'u hangi disk bölümüne kurduysanız ona göre düzenlersiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Kod:
menuentry 'Android' --class android --class android-x86_64 --class gnu-linux --class os {
 set root='(hd0,2)'
}

Dosyada yazdığınız kısmı silip bunu yapıştırın. HD0, 2 kısmını kendinize göre değiştirmeniz gerekiyor. Sda = HD0, sdb = HD1 gibi. Bölümlemeler de virgül sonrası kısımdır. Sda1 = HD0, 0; sda2 = HD0, 1 gibi bir şekilde. Prime OS'u hangi disk bölümüe kurduysanız ona göre düzenlersiniz.

Yeni gordum pardon sdb2'ye kurdum soyle mi olacak sdb2 = HD1, 1(Linux dili İngilizce o yuzden Türkçe harfleri yazamiyorum k.b)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı