Acun Ilıcalı nasıl zengin oldu?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Exxen'de şampiyonlar liginden tutun UEFA Avrupa ligine kadar exxen platformunda olacak dendi. Peki Acun bunu alacak güce nasıl sahip oldu mesela çoğu yönden Acun çok şanslı TV8 gibi kanalda açtı kendine peki nasıl bu kadar Acun zengin olabildi? Gerçekten çok şasırıyorum eğer yanlış bir düşüncem varsa cahilliğime verin ama istemsizce merak eder oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Exxen'de şampiyonlar liginden tutun UEFA Avrupa ligine kadar exxen platformunda olacak dendi. Peki Acun bunu alacak güce nasıl sahip oldu mesela çoğu yönden Acun çok şanslı TV8 gibi kanalda açtı kendine peki nasıl bu kadar Acun zengin olabildi? Gerçekten çok şasırıyorum eğer yanlış bir düşüncem varsa cahilliğime verin ama istemsizce merak eder oldum.

Hocam Acun ılıcalı videoda her şeyi anlatıyor ama bildiğim kadarı ile hayatı pek de iyi geçmemiş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam herkes çalışıyor hadi onun arkadaşları ünlüler bile çalışıyor ama onun kadar böyle popüler olmadı kanal açamadı nasıl böyle bu noktalara geldi?
Kısa olsun diye çalışarak dedim. Çok araştırmam ne yapıp zengin olduklarını bence sadece yapmak istedikleri işi yapıyorlar kendi işlerini. Ülkemiz geneli sabit maaş mantığı ile büyütüldüğü için iş arıyoruz iş kurmak yerine. Ama herkesin illa ki hayalı vardır. İşte bu azınlık zengin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı