Hiç bi fark yok ikiside reklam engelliyor sadece aynı isimleri almak telife girdiği için farklı isim almışlar ve block yerine blocker yapmışlar. Ama sana tavsiyem Ad Block kullanman simgesinde dur tarzında el işareti vardır. Renkleri kırmızı beyaz.Chrome mağazasında bu iki uygulamayı da gördüm. Acaba aralarındaki fark nedir? İkisi de aynı mı?
Nesi abartı oldu hocam iki uzantı'da aynı kategori'de ikisi de reklam engelliyor sonuçta bir fark yok.@Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs
Hiç fark yok demek abartı olmadı sence?
Amaç unsuru olarak ikisi de reklam engelliyor olabilir fakat arayüzü, teması, kullanabilirliği vs fark yok mu sence? Ayrıca hepsinin özel pop-up engelleme ağı var. %90'a yakın aynı performansı sergiliyor olabilirler ama hepsi aynı performansı sergilemiyor dostum.Nesi abartı oldu hocam iki uzantı'da aynı kategori'de ikisi de reklam engelliyor sonuçta bir fark yok.
Ben zaten farkındaysan amaçlarının ve kategorilerinin aynı olduğunu yazdım. Tabi ki arayüz ve ağ yapısı bakımından ikisi de birbirinden farklıdır bunu yazma ihtiyacı duymadım çünkü mantıklı biri bunu zaten düşünebilir.Amaç unsuru olarak ikisi de reklam engelliyor olabilir fakat arayüzü, teması, kullanabilirliği vs fark yok mu sence? Ayrıca hepsinin özel pop-up engelleme ağı var. %90'a yakın aynı performansı sergiliyor olabilirler ama hepsi aynı performansı sergilemiyor dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.