Çözüldü Spigen adaptörün ucunun yamulmasi sorun çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
67 watt Spigen adaptör kullanıyorum yere düştü ve ucu resimde görüldüğü şekilde yamuldu. Şarj ediyor, elimle oynatmaya çalışınca da oynamıyor ama prize takarken ve çıkarırken zorlamak gerekiyor. Bu yamukluk yanma, patlama gibi sorunlara yol açabilir mi?

IMG20251208203611.jpg IMG20251208203625.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
67 watt Spigen adaptör kullanıyorum yere düştü ve ucu resimde görüldüğü şekilde yamuldu. Şarj ediyor, elimle oynatmaya çalışınca da oynamıyor ama prize takarken ve çıkarırken zorlamak gerekiyor. Bu yamukluk yanma, patlama gibi sorunlara yol açabilir mi?

Eki Görüntüle 2618333Eki Görüntüle 2618334

Her adaptör böyle artık. Fişler tam hizalı olmayınca böyle oluyor. Pek bir zararı yok çok yamulmadıgı sürece.

Eki Görüntüle 2618333Eki Görüntüle 2618334

Her adaptör böyle artık. Fişler tam hizalı olmayınca böyle oluyor. Pek bir zararı yok çok yamulmadıgı sürece.

Çözüm
Takıp çıkartırken zorlanılır ama bence bir sorun çıkartmaz. Benimde bir adaptörüm bu şekilde, bir yıldan uzun süredir böyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı